Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.


Vi leverer klientverktøyene du trenger - PC, nettbrett, smartphone, mobiltelefon - alt etter ditt behov.

Smarte klientløsninger gir medarbeiderne større frihet og fleksibilitet som øker produktiviteten i virksomheter.

Klientløsninger


Vi tilbyr de fleksible klientløsningene som en effektiv medarbeider trenger i dag. Slik når medarbeideren sine applikasjoner fra hvor som helst, når som helst. mobile enheter Om det er PC med tilbehør, nettbrett eller mobile enheter kan de integreres tett mot virksomhetens løsninger.

Smarte klienttjenester for komplett drift og administrasjon av klientløsningen er viktig for å ivareta høy tilgjengelighet, sikkerheten og servicegrad – alt til en fast rimelig månedspris. Enkelt, trygt og effektivt!

Våre medarbeidere på e-handelen står parat til tjeneste og du finner varene på iTets nettbutikk.

Har du behov for å snakke med noen kan du også ringe oss på +47 400 00 400 eller send oss en e-post på salg@itet.no .

Ønsker du å forenkle din forvaltning av IT-miljøet?

Med Microsoft System Center Configuration Manager får du nye muligheter til å ivareta ditt IT-miljø. Med skiftet mot brukersentrert styring i stedet for systemstyringen sørger du for å putte den ansatte fremst i din IT-forvaltning.
System Center Confguration manager 2012System Center Configuration Manager sørger for å undersøke og overvåke alle enheter som servere og klienter (PCer og mobile enheter) som er tilkoblet ditt nettverk gjennom Active Directory og kan installere ønsket programvare på hver enkelt enhet. Slik bygges det opp en innholdsdatabase over virksomhetens utstyr som holder kontroll på maskinvaren og programvarer som er installert. Dermed kan du rulle ut applikasjoner til grupper av utstyr eller brukere.

Windows 10 og SSCM

Når innholdsdatabasen er oppdatert er forvaltningen på mange måter automatisert. Oppdateringer av patcher basert på Windows Server Update Services (WSUS) er innbygd. Slik kan du automatisk installere og rulle ut operativsystemer med oppdateringer, eller rulle ut oppdateringer til eksisterende maskiner.  Du kan også ivareta virksomhetens policyer gjennom regelstyringer. Med Network Access Policy kan du også sørge for at enheter er “friske” før de får tilgang til nettverket.

System Center Configuration Manager er perfekt til å rulle ut Windows 10 i din organisasjon. Vi kan hjelpe deg i dag.

Ønsker du å vite mer om Microsoft System Center Configuration Manager, Windows 10 og mulighetene så kontakt Frank Sjøvold på frank.sjovold@itet.no eller telefon +47 988 87 385

Slik gjør du IKT i skolen mer effektivt, tryggere og smartere

Der lærere eller IKT-ledere tidligere løp rundt med USB-pinner for å holde orden på maskiner og programvare, tilbyr iTet en helautomatisert skytjeneste som endrer alt dette. Med denne tjenesten trenger man bare pakke computeren ut av esken og logge på, så vil all programvare automatisk lastes inn. Helt uten at skolen trenger å bruke ressurser på dette.

Med andre ord betyr denne løsningen slutten på det forvaltningsregimet man har hatt tidligere. Nå vil klientforvaltningen foregå i skyen, og samtidig vil samspillet med Office 365, og andre skytjenester i Microsoft-universet, bli tilgjengelig.

Er dette noe du ønsker å vite mer om så kan du lese mer her eller kontakte oss på salg@itet.no, eller på mobil: +47 400 00 400.

Trenger du forvalte ditt mobile utstyr på en god og sikker måte?

Spør oss om Microsofts Enterprise Mobility Suite. Kombinert med Office 365 sørger EMS for administrasjon av enhetene i din virksomhet. ems securitySlik kan du beskytte data, sikre enheter og utvide bruken av enkel pålogging. Microsoft Enterprise Mobility + Security hjelper deg med din digitale transformasjon.
Kontakt oss på salg@itet.no eller telefon +47 400 00 400 om du ønsker å vite mer om mulighetene med EMS.