Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.


Design av IT arkitektur

Å lage en frittstående IT løsning kan de fleste gjøre, men når det kommer til å tenke helhet så krever det spesiell kompetanse og erfaring. Vi har rådgiverne til å hjelpe deg med dette.

Design


Ved større inngrep i din IT infrastruktur er det viktig å tenke helhetlig. De fleste applikasjoner og tjenester er helt avhengig av andre deler i løsningen.

nettverk og brannmur

Vi anbefaler derfor at det gjennomføres en kartlegging av hvordan din IT hverdag ser ut, hvilke behov du har og hvilke sammenhenger som finnes i ditt IT system. Med bakgrunn i denne kartleggingen vil våre løsningsarkitekter designe en helhetlig løsning. Riktig design gir kvaliteten som sikrer at dine programmer blir ivaretatt på en helhetlig måte. Dette gir en skalerbar, effektiv løsning som ivaretar sikkerheten og gir høy tilgjengelig med forutsigbare driftskostnader.

Einar Sivertsen


Vil du ha fremtidens løsning?

Kontakt oss på telefon +47 400 00 400

Epost Telefon