Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.


iTet leverer ditt datarom

iTet leverer alt du trenger for et velfungerende datarom med høy tilgjengelighet, riktig kapasitet, sikkerhet og skalerbarhet.

Datarom


Stabile IT løsninger har aldri vært så viktig som nå! Dette gjør datarommet til selveste hjertet i flere virksomheter. Design, implementering og videre vedlikehold av løsning er helt avgjørende for å sikre effektivitet og optimal drift.

data senter

iTet leverer alt du trenger for et velfungerende datarom med høy tilgjengelighet, riktig kapasitet, sikkerhet og skalerbarhet.

Om du ikke ønsker et eget fysisk datarom vil vi finne riktig løsning for deg.

Vi kan levere totale løsninger fra iTet sitt datasenter hvor deler av løsningen kan baseres på Microsoft skyløsning eller kanskje noe fra din lokale løsning er fornuftig å beholde i eget hus.

Spørsmålet om skyløsning, hybrid løsning og/eller en lokal løsning vil våre løsningsarkitekter kunne anbefale etter kartlegging av din virksomhets behov.

Vi bygger og leverer løsninger som passer til ditt behov og som ivaretar din virksomhets sikkerhet.iTet Smart backup tekst Lagring av data er alltid forbundet med risiko, og for de fleste bedrifter vil det være katastrofe om alle data plutselig gikk tapt. Datatap kan skyldes brann, innbrudd, fysisk havari på utstyr eller bare uhell. I slike situasjoner er sikker backup avgjørende. Det hjelper derimot lite dersom også backupen er lagret lokalt. iTet leverer ulike løsninger for sikkerhetskopiering og katastrofeløsninger som dekker alle behov

iTet levere kostnadseffektiv og sikker backup over internett. Dette er komplette on- og off-site backupløsninger med støtte for filer, e-post og databaser. Administrasjon av backupløsningen kan vi gjøre for deg eller du kan velge å gjøre det selv.

Les mer om iTet Smart backup 

Se også design av datarom


Ønsker du å vite mer om iTets dataromsløsninger?

Kontakt oss på telefon +47 400 00 400

Epost Telefon