Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.


Design og leveranse av IT løsninger til private og offentlige virksomheter

iTet designer løsninger og leverer PC, smarte telefoner, nettbrett, servere, lagring, nettverksløsninger og sikkerhet for at din virksomhet skal fungere smart for dine medarbeiderne.

Vi leverer det du trenger for en effektiv IT hverdag.


En stabil og sikker IT-infrastruktur er helt nødvendig for at moderne organisasjoner og virksomheter skal operere teknologisk stabilt og forretningsmessig effektivt.

Du kommer ikke utenom smarttelefonen, PCen eller de andre enhetene du trenger i din virksomhet, for at dine IT-løsninger skal fungere så smidig som mulig. Det kan være et datarom som skal utrustes og vedlikeholdes med servere og lagringsenheter, eller programvare du ønsker skal kjøre på dine medarbeideres enheter.

Dette er hva vi kaller en IT-plattform, og den skal gjøre kundens IT-hverdag så enkel og effektiv som mulig.

Vi leverer nødvendig utstyr gjennom vår E-Handel , og bidrar med konsulenter som sørger for at alt fungerer på en best mulig måte.

fjelltur