Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.


Vi leverer telefoni og mobil kommunikasjon.

Datapakker fra mobilleverandøren er blitt like viktig i dag som bredbåndet inn til virksomheten. Du klarer deg trolig ikke uten.

Kontakt oss om mobiltelefoni tel:+4790776212 Kontakt oss om telefoni tel:+4791331903

Vi leverer talekommunikasjon via mobil, PC eller telefon


Mobiltelefoni

Datatrafikk over mobile enheter er for mange virksomheter blitt like viktig som internettlinjene. Vårt behov for å nå informasjon og data er stort og derfor er mobile løsninger å regne som en del av vår IT-infrastruktur.

iTet har et utstrakt samarbeid med Telia, hvor vi legger til rette for at din virksomhet kan benytte 4G nettet til sikker datakommunikasjon og ikke minst taleløsninger. Vi kan tilby en bedre mobil hverdagTelia Norge logo med mobile sentralbordløsninger og smarte løsninger med Skype for Business. Våre løsninger er tilpasset ulike bedrifter sitt behov for mobilitet i hverdagen, hvor formålet er å gi bedre og mer tilpasset kommunikasjon og datatilgang.

Telefoni

iTet leverer en rekke tjenester  innen telefoni basert på ulike plattformløsninger.

Stadig flere bedrifter ser verdien av en god telefoniløsning, dette ses i sammenheng med at mange kunder har sitt første møte med bedriften gjennom telefon. Lang ventetid, avbrutte samtaler og usystematiske telefonoverføringer svekker en bedrifts omdømme i møtet med kunden. Enten du er liten, stor, privat eller offentlig aktør så har vi løsningen du trenger for å skape en positiv opplevelse for kunden. Vi leverer og drifter komplette telefonløsninger. I en slik løsning inngår både telefoner, abonnement og automatisk styrt sentralbord, alt etter hva din virksomhet trenger. Dette slik at du kan fokusere på din kjernevirksomhet, så tar vi oss av det andre.

Ove Wikerholmen

 


Trenger du bistand til valg av telefoniløsning

Kontakt Alf Ragnar Bjørvik for en prat om mobile kommunikasjonstjenester

Epost Telefon