Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.


Sikkerhetsløsninger fra iTet

Føl deg trygg – selv når du sover.

Les mer om våre sikkerhetsløsninger og tjenestene vi tilbyr innen identitetssikkerhet.

 

Det er ikke bare store selskaper med egen sikkerhetsavdeling som har behov for å beskytte seg fra farer på Internett. 25 % av norske bedrifter opplever en eller annen form for cyberangrep i løpet av året, og 90 % av disse angrepene skjer per mail. Vårt sikkerhetsteam kan overvåke dine systemer 24/7, lese presis informasjon om sikkerhetsbrudd ut av milliarder av  logglinjer og kontakter dere ved sikkerhetsbrudd. Alle har behov for gode partnere. Vi hjelper deg å sette opp en løsning som passer arbeidsprosessene til bedriften din, så dere alltid skal føle dere trygg.

 

Sikkerhet kan defineres som en tilstand; fravær av uønskede hendelser eller frihet fra fare og frykt. Denne tilstanden er imidlertid ikke statisk, men påvirkes av endringer i faktorer som trussel og farer, sårbarhet og verdi.

 

 

iSikkerhet

De fleste bedrifter har ikke midler til å kunne ha en egen sikkerhetsavdeling. Med vår revolusjonerende sikkerhetsløsning, iSikkerhet, trenger du ikke bruke penger på en egen sikkerhetsavdeling. Med denne løsningen installert kan du alltid føle deg trygg for at dataene til bedriften din er sikker.

Dere vil få tilgang til en innloggingsportal hvor dere administrerer og følger med på hva som skjer i nettet deres, hvem som er tilkoblet og hvilken angrep som er stoppet. Vårt sikkerhetsteam vil kontakte deg om noe er galt og hjelper deg å rette feilen. Dere vil dermed alltid være et fortrinn før et eventuelt angrep.

 

 

Office 365 Advanced Threat Protection

ATP (Advanced Threat Protection) beskytter postboksene til de ansatte i bedriften mot avanserte trusler, supplerer sikkerhetsfunksjonene i Exchange Online Protection og gir deg bedre beskyttelse mot helt nye trusler. Tjenesten analyserer data og avdekker trusler i mottatt e-post, som skadelig programvare og forsøk på inntrengning i sensitiv data. ATP beskytter mot usikre vedlegg, skadelige koblinger og gir deg detaljert rapportering og meldingssporing.

ATP kan tilbys til Exchange Online for bare 16,20 kr per bruker i måneden.

 

 

Tofaktorautentisering

Sett opp en tofaktorautentisering for en tryggere innlogging på din Microsoft-konto. Det betyr at du får en autentisering eller pålogging med mer enn en faktor. I tillegg til brukernavn og passord, kreves det en tilleggsfaktor for å godkjenne påloggingsforsøket. I dag bruker du en slik type pålogging på blant annet nettbanken og skatteetaten sine sider (BankID, MinID, Buypass).

 

 

Spamfilter

Få satt opp et spamfilter som holder innboksen din fri for e-post spam. Når du mottar en ny e-post vil den automatisk testes i spamfilteret. Hvis en e-post er spam vil den flyttes til din spam mappe.

 

 

iTet Smart Backup

Ofte tar vi for gitt at filer og dokumenter er lagret på PCen. Vi tenker ikke over hvordan vi lagrer den og om vi i det hele tatt har noen form for sikkerhetsløsninger. Dataene er bedriften sitt DNA, og mister du DNA-et ditt så mister du identiteten din. Vår løsning iTet Smart Backup erstatter din lokale sikkerhetskopiering. Med denne løsningen slipper du å investere i en egen sikkerhetskopiløsning og vurdere å ha et datarom nummer to. Les mer om løsningen her.

iTet Smart backup

 

 

Ønsker du at vi hjelper din bedrift med å sette opp noen av disse løsningene?

Ta kontakt i dag for et uforpliktende tilbud.

E-post Telefon