Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.


Sikkerhet i nettverksstrukturer

Vi ivaretar dine sikkerhetsbehov med trygge løsninger og solid kompetanse.

Sikkerhet


Sikkerhet i IT er omfattende.

iTet har lang erfaring innen kommunikasjons- og sikkerhetsløsninger og vi tilbyr en rekke tjenester innen sikkerhet på ulike fagfelt. Også spesialtilpassede kundeløsninger.

Personvern social hacking

Vårt nettverksteam bistår  deg gjerne med:

  • Design, analyse og feilsøking på bedriftsnettverk (Lan/Wan),
  • Brannmur, IDS/IPS og VPN.
  • Nettverkssikkerhet og overvåkning.
  • Sårbarhetsanalyser av bedriftsnettverk og webservere (løsninger som blant annet er godkjent for PCI – Payment Card Industry). Les mer om iTet SecureIT AVDS.
  • Netverksledelse. Vi har sterkt fokus på sikkerhet og stabilitet, og kan tilby nettverksledelse, alt fra enkeltstående konsulenttjenester til fullstendig systemledelse.

Ny personlovgivning

GDPR er forkortelsen for General Data Protection Regulation og er EUs nye forordning som vil erstatte den norske personvernloven. Endringen medfører at virksomheter som behandler persondata blir skjerpet og personlige rettigheter styrkes.
iTet har utarbeidet en liten sjekkliste som kan hjelpe din virksomhet i gang med personvernarbeidet og systematiseringen av persondatasikringen. Les mer https://itet.no/aktuelt/starte-endringen-personlovgivning/ 


Usikker på egen sikkerhet?

Kontakt Stein Ove Johnsen i dag for en prat rundt IT-sikkerhet

Epost Telefon