Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.


Nettverk og kommunikasjon løses med Cisco utstyr og kompetanse.

iTet trygger din kommunikasjon med eksperthjelp innen nettverk, infrastruktur og kommunikasjon.

Nettverk


iTet har lang erfaring med leveranser av infrastruktur tjenester.

Våre rådgivere og nettverksarkitekter bistår din virksomhet med å designe et nettverk basert på nettopp dine behov.

iTet leverer i tillegg til infrastruktur, bredbånd og mobilt samband, basert på stabile, skalerbare løsninger som har høy kapasitet. All infrastuktur overvåkes og måles til enhver tid. Ordinær drift tar spesielt høyde for å avdekke forbedringer, feilsituasjoner og evt., flaskehalser.  iTet kan levere infrastruktur helt til ditt endepunkt, eller mot internett der ressursene nås via portal eller andre sikrede løsninger. Våre leveranser er basert på høye SLA krav, og vi utfører målinger ut mot våre tjenesteleverandører. Vi intergrerer kommunikasjonsløsningene i din eksisterende infrastruktur, og kan levere tilleggstjenester som brannvegg og overvåkning (kapasitet og oppetid) på dine linjer. Vi kan dermed jobbe både proaktivt og reaktivt for å sikre best mulig kvalitet på din løsning.

Nettverket er selve livsnerven i virksomheten, og iTet setter sikkerhet, hastighet, skalerbarhet, stabilitet og effektiv drift i høysetet når våre høyt sertifiserte CCIE-konsulenter designer infrastruktur/nettverk for våre kunder. Cisco har derfor som markedsledende leverandør av nettverksprodukter, over mange år vært Tets strategiske partner. Vi leverer Cisco routere, switcher, brannmurer, kontrollerbaserte trådløse løsninger og datasenterløsninger med gode administrasjons- og overvåkingsverktøy, som gir sømløse ende-til-ende forbindelser mellom alle enheter.

nettverk og brannmur

Vi utnytter teknologien til å bygge nettverksløsninger som gir merverdi til kundene.

Les om hvordan vi har bygd smart trådløs kommunikasjon på Jekta Storsenter i Tromsø  Jekta Storsenter Cisco Trådløs.

iTet er godkjent leverandør av løsninger til Norsk Helsenett.
Se vår informasjon om sikre tjenester via Norsk Helsenett

 


Trenger du nettverksbistand

Kontakt Stein Ove Johnsen for en samtale rundt dine utfordringer

Epost Telefon