Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.


iTet bredbånd er som vann i springen for din virksomhet.

Vi leverer løsninger slik at nettverkskommunikasjonen til og fra dine lokasjoner går raskt og stabilt.

For å sikre at tjenestene fungerer best mulig er det viktig å ha en god og sikker linje i bunn.


Flere og flere bedrifter flytter applikasjonene og andre tjenester fra egen server og ut i skyen. Dette er svært kostnadsbesparende for bedriftene og krever en linje med tilstrekkelig stabilitet og kapasitet.

iTet samarbeider med netteierne Signal Bredbånd og Broadnet og vil dermed kunne vurdere hvilken linjeleverandør som er best tilgjengelig i ditt område, til den beste prisen. Vi tar oss av nettforbindelsen sånn at du slipper å tenke på ting som internkabling, switcher, rutere, brannmur, trådløsnett, skrivere, betalingsterminaler, hjemmekontor, adgangskontroll og annet som skal til for at alt det tekniske skal virke. Legger du jobben til oss så har du en bekymring mindre.

Signal bredbånd

Broadet

Tjenester: Internett, IP VPN, ISP-tjenester, IT-hjelp/IT-konsulenter, redundans med dobbel føringsvei, automatisk failover, backup, brannvegg, overvåkning (kapaistet og oppetid), DDOS-beskyttelse, faste IP-adresser.

Bærere: Fiber, SHDSL, VDSL, ADSL, 4G, Radio

Finn ut hvilken kapasitet din bedrift trenger – send e-post til linjer@itet.no

 

Beskrivelse av tjenester

Internett – Vi sørger for ferdig motorvei til internett, med så stor eller liten kapasitet som du trenger.

IP VPN – for bedrifter som har behov for at avdelingskontorer eller butikker på flere steder kobles sammen i et sikkert nett. Liten eller stor, denne tjenesten er svært fleksibel og skalerbar.

ISP-tjenester – e-post, webhotell og domener.

IT-hjelp – Overlat ansvaret for at nettverket, applikasjoner og duppeditter fungerer som ønsket og forventet til en av våre IT-konsulenter.

I tillegg tilbyr vi redundans med dobbel føringsvei, automatisk failover, backup, brannvegg, overvåkning (kapasitet og oppetid), DDOS-beskyttelse, faste IP-adresser, for å nevne noe.

 

Beskrivelse av bærere

Fiber – Kapasitetsbehovet øker eksplosivt for alle bedrifter. Fiber gir ubegrenset og garantert hastighet, hvilket er nødvendig for å få skytjenester, videomøter, smarttelefoner, nettbrett og annet til å fungere som forventet.

SHDSL – Er et godt alternativ til fiber. Maks hastighet på SHDSL er 20Mbps, avhengig av hvor langt fra sentralen din bedrift befinner seg. SHDSL har lik hastighet begge veier og har garantert hastighet. Dette kan også brukes som redundant linje til fiberaksessen for å unngå nedetid ved brudd på fiberlinjen.

VDSL – Dette er en best effort-tjeneste, som med sine høye hastigheter er et godt alternativ til små bedrifter. Med best effortt menes “opptil-hastigheter”, altså ingen garanterte hastigheter, men mange opplever god kapasitet. Som på SHDSL er det avstand til nærmeste sentral og kobberkvalitet som avgjør hvor høy hastighet man kan oppnå – maks 60Mbps nedlasting og 15Mbps opplasting.

ADSL – Dette er som VDSL en best effort-tjeneste. Maks hastighet er 20Mbps nedlasting og 1Mbps opplasting. Passer til surfing, e-post og butikker med betalingsterminal,

4G – Basert på mobilnettet. Best effort-tjeneste, men tjenesten gir god kapasitet. Kvaliteten er avhengig av avstanden til basestasjonen og signalstyrke.

Radio – På steder hvor fiber er vanskelig tilgjengelig kan man skyte datasignalene ved hjelp av antenne. Erfaring viser at kapasitet, stabilitet og sikkerhet i stor grad kan sidestilles med fiber, men det krever da ren luftlinje.

 

Noen av våre kunder hvor vi har ansvaret for linjeporteføljen og overvåkningen av denne:

Nordland Fylkeskommune
Meløy kommune

 


Ønsker du å vite mer om hvordan iTet kan bistå

Kontakt oss på telefon +47 400 00 400 eller via e-post salg@itet.no

Epost Telefon