Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.


Smart kommunikasjon sikrer forbindelsen.

iTet sørger for at din virksomhet på en smart måte har den raskeste og mest stabile kommunikasjonen - internt og eksternt.

Kommunikasjon


Kommunikasjon handler om at objekter skal kunne respondere til hverandre. Uavhengig av om vi snakker om mennesker som snakker med hverandre, eller trådløse forbindelser som skal ha kontakt med internet.

I iTet tar vi hånd om din virksomhets kommunikasjon fra talen eller tastaturet til den programvaren, lagringsenheten, nettsiden eller personen du ønsker å nå.

Om det er ved hjelp av smarttelefon eller automatiserte operasjoner i programvaren, kan du føle deg trygg på at vi holder forbindelsen. Våre konsulenter bidrar til at nettverk – kablet eller trådløst – fungerer slik at din virksomhet er trygg og har datatilgjengelighet internt og eksternt.

Smarttelefon