Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.


Vi løser og forenkler behov i din virksomhet med SharePoint.

Microsoft SharePoint digitaliserer og gir din virksomhet et mangfold av muligheter for å dele informasjon og jobbe smart sammen.

Kontakt oss på e-post

SharePoint


Det handler om å dele – og vi kan gjøre det enkelt for deg!

iTet SharePoint intranet

SharePoint er Microsofts integrerte plattform som er laget for å optimalisere hvordan mennesker, innhold, prosesser og forretningsapplikasjoner skal fungere sammen. Med SharePoint kan man lage alt fra enkle samhandlingswebområder, til avanserte intranett for virksomhetsstyring.

Vi bruker Microsoft SharePoint, gjerne sammen med Microsoft Office 365 og Dynamics CRM til å skape digitale endringer. Våre prosjekter leder til digitale transformasjoner hos bedrifter som gir økt verdi gjennom effektivisering og samhandling.

iTet iSi

Blant våre produkter har vi en startpakke som er utviklet for å komme fort i gang med en intranettløsning i organisasjonen din. Vi kaller den iSi – iTet SharePoint intranett. Vi har satt sammen løsningen av moduler som vi har erfart er de mest nødvendige komponentene de aller fleste kunder ønsker å starte med – alt til en fast pris. Løsningen er basert på Microsofts velkjente SharePoint-teknologi og utarbeidet av vår stab med sertifiserte SharePoint-konsulenter.

Les  mer i vår  iTet iSi brosjyre

isi samhandling

SharePoint gir deg

  • tilgangskontroll fra overordnet til detaljnivå
  • dokumenthåndtering med versjonshistorikk
  • arbeidsflyt
  • integrasjonsmuligheter
  • bruker og rollebasert tilpasset visning av informasjon og krysspublisering intranett, ekstranett og web.
  • …og mye mye mer.

Vi bruker SharePoint som en “muliggjører”  for å skape effektive virksomhetsprosesser – altså til noe mer enn bare et intranett.


Ønsker du å vite mer om hvordan SharePoint forbedre din virksomhet?

Kontakt oss på telefon +47 400 00 400 eller via e-post salg@itet.no

Epost Telefon