Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.


Prosjektledelse sikrer gode IT leveranser

God IT prosjektledelse er en forutsetning for å lykkes med gjennomføringen av prosjekter.

Alt har en begynnelse og alt har en slutt. Det som skal skje imellom må man ha kontroll på. Bruk våre erfarne IT prosjektledere.


Derfor har iTet prosjektledelse som et eget fag. Vi har sertifiserte prosjektledere som sørger for at krav og forventninger blir innfridd, og at endringer som oppstår underveis blir ivaretatt.

Prosjektlederne våre skaper framdrift, og sørger for at endringer og utfordringer som oppstår underveis håndteres på en god måte.

Dette sikrer at du som kunde blir ledet trygt gjennom prosjektet fra a til å. Vi benytter våre prosjektledere i egne leveranser og vi tilbyr våre prosjektledere for utleie. Da opptrer vi som din egen prosjektleder hvor vi representerer din bedrift og ivaretar dine interesser i leveranser fra andre leverandører.

a-aa

iTet har gevinstrealisering som en rød tråd i prosjektene. Alle prosjekter skal oppnå noe og vi har sterk fokus på at vi har tydelige mål på hva som skal oppnås og hvordan dette skal oppnås. På denne måten sikrer vi at du som kunde oppnår de gevinster du ønsker deg. Ofte krever full gevinsteffekt endringer i måten å jobbe på for de ansatte, Kartlegging av virksomhetens prosesser og dokumentasjon av behov for endringer og involvering av brukere som blir berørt, er en viktig del av innføring av nye IT løsninger.

Våre prosjektledere har erfaring fra prosjekter hvor kunder har ønsket å gjøre forbedringer for å redusere kostnader, utnytte IT systemene bedre, forbedre likviditeten, innføre nye IT systemer, gjøre omstillinger, fokusere på kjernevirksomheten, kvalitetssikre prosesser og jobbe smartere.

Vi har sertifiserte prosjektledere til leie

iTet har gjennom snart 50 år levert større og mindre prosjekter til kunder over hele Norge. Vi har over tid utviklet en effektiv metodikk tilpasset IT leveranser for det norske markedet. Prosjektmetodikken «iTet Prosjekt» bruker vi når vi leverer løsninger til kunder, gjennomfører interne prosjekter eller når vi leier ut våre prosjektledere.

iTet prosjekt

Prosjektlederne kan leies som enten prosjektleder, prosjektdeltaker eller prosjektsekretær avhengig av ditt behov. Våre prosjektledere har lang erfaring innenfor flere bransjer og formell prosjektsertifisering PMP/Prince2. Når våre prosjektledere gjennomfører implementeringsprosjekter eller leies ut til våre kunder tar de med seg egen erfaring, vår felles prosjektmetodikk, prosjektmaler og prosjektverktøy. Blant verktøyene vi bruker er prosjektrom i SharePoint og samhandling via enten Skype 4 Business eller Cisco telestudio.
For å sikre kvaliteten på våre leveranser er iTet sertifisert etter ISO 9001:2015


Trenger du hjelp til gjennomføring av dine prosjekter?

Kontakt oss for å komme i kontakt med våre erfarne prosjektledere

Epost Telefon