Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.


Forretningsutvikling handler om å skape merverdi ved hjelp av smart bruk av IT.

iTet har 15 års erfaring med levering av forretningsløsninger. Vår styrke er kompetanse og erfaring med implementering av verktøy for å løse en bedrifts forretningsprosesser.

Forretningsutvikling og digitalisering


Digitalisering og digital transformasjon.

iTet har lang erfaring som en forretningsutvikler. Vår styrke ligger i forståelse av forretningsprosesser og teknologi. Ved hjelp av smarte løsninger på en moderne plattform kan vi få til å realisere uforløst potensiale i stadig flere virksomheter.

isi samhandling

Alle bedrifter og organisasjoner har særskilte behov for IT-løsninger som skal bidra til effektivisering, reduserte kostnader, tidsbesparelser eller økt kvalitet. Derfor er det viktig å finne ut hvilke løsninger som gir størst verdi, hvordan disse skal tilpasses og innføres i organisasjonen.

I vårt team som jobber med forretningsløsninger har vi spesialisert oss på å løse forretningsbehov basert på Microsoft-teknologi og komplementære løsninger. Teamet er satt sammen av ressurser med både teknologisk og merkantil bakgrunn for å kunne forstå forretningsprosessene, så vel som de tekniske løsningene. Det gjør at vi kan bistå med virksomhetskartlegging på prosessnivå, endringsprosesser gjennom digital transformasjon, IT anskaffelser og bidra til at slikt gir merverdi for din virksomhet.

Å anskaffe en IT-løsning er vesentlig forskjellig fra å kjøpe et produkt

For at vi skal kunne hjelpe deg som kunde med riktige og smarte løsninger, er det viktig for oss å forstå organisasjonens behov. Vår erfaring er at den beste fremgangsmåten for komme frem til dette er gjennom felles workshops hvor vi skaper en felles forståelse for behov, krav og muligheter.

Ønsker du å vite mer om hvordan du kan digitalisere din virksomhet?

Kontakt oss på telefon +47 400 00 400

Epost Telefon