Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.


Klar for skyen?

Med Office 365 fra iTet kan ansatte i bedriften samhandle uten å måtte være i samme rom. De kan motta og sende e-post, ha tilgang til nødvendige dokumenter og delta i møter, direkte fra alle enheter. All data er beskyttet i skyen, lett tilgjengelig og kan enkelt deles. Alle bedrifter er unike, har egne behov og arbeidsmåter, vi effektiviserer arbeidshverdagen deres basert på det.

 

Hva får dere?

  • Tilgang til Microsoft arbeidsverktøy (basert på valgt lisens)
  • Vi gjør flyttejobben av mail raskt og enkelt for dere
  • Et år profesjonell mailsignatur til alle i organisasjonen
  • Et år backup av dine data
  • Innføring til de første 10 som gjennomfører flytting

Alt dette får dere for 500 kr per bruker (5+ brukere, maks 50 brukere). Supportavtale og månedlisensen for applikasjonene kommer i tillegg.

 

Hva er Office 365?

Office 365 er en skybasert abonnementstjeneste som samler de beste verktøyene for måten personer arbeider på i dag. Ved å kombinere de beste appene med kraftige skytjenester kan alle opprette og samarbeide hvor som helst og på enhver enhet i Office 365. Tjenesten vil modernisere og effektivisere bedriften.

        

       

 

Vi tar oss av flyttejobben!

Det er enkelt å flytte over til Office 365, vi har utført jobben for mange bedrifter før din. Dataene dine er trygge, og vi gir deg og dine ansatte en god opplæring av verktøyene. Vi sørger for at dere ikke opplever nedetid, slik at arbeidsdagen kan gå som normalt.

Vi gjør jobben for deg, så du kan konsentrere deg om ditt arbeid og kundene dine.

 

Profesjonell mailsignatur

Utnytt markedsmulighetene som ligger i e-posten du sender. Med mailsignatur fra Letsignit sender du ut visittkortet ditt hver dag. Daglig mailutsendelse er den kommunikasjonsplattformen som blir mest lest og er dermed kanalen med størst påvirkningskraft.

Med mailsignatur fra Letsignit kan dere styre alle ansattes signaturer sentralt fra en bruker, og bytte ut e-post kampanjen fra denne brukeren.

     

 

 

 

 

 

 

 

 

Bestill her:

 

Hvorfor iTet

1

Norsk support

Norsk support og døgnåpen kundeservice. Eksperthjelp mellom 8-16.

2

Alt samlet

Hos iTet kan du ha alle IT-tjenester samlet på ett sted. Vi tilbyr ulike lisenser, drift, utstyr, sikkerhet, osv.

3

Hjelp med oppsett

Vi hjelper deg med oppsett og opplæring av Microsoft Office 365. Samarbeidet mellom Microsoft og iTet gir deg kun en kontaktperson i iTet - vi holder dialogen med Microsoft.

4

Gjør kundene våre bedre

Våre løsninger skal effektivisere og redusere kostnader og tid for våre kunder.

5

Microsoft første partner i Norge

iTet var den første partneren i Norge som solgte Office 365, så vi er firmaet med lengst erfaring i markedet med Office 365. Vi er en av fire norske LSP, som kan levere Microsoft lisenser til privat og offentlig sektor i stor skala. Vi er CSP Tier 1 - vi leverer lisenser på skyløsninger direkte fra Microsoft.