Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.


Microsoft Office 365 gir deg en smart og effektiv arbeidshverdag.

Med Office 365 får dine ansatte tilgang til verktøyene de trenger for å være produktive når som helst og hvor som helst.

Office 365 er klar for din organisasjon


Office 365 er en skybasert abonnementstjeneste som samler de beste verktøyene for måten personer arbeider på i dag. Ved å kombinere de beste appene med kraftige skytjenester kan alle opprette og samarbeide hvor som helst og på enhver enhet i Office 365.

Samarbeid

Hver gruppe er unik og har egne behov og en egen arbeidsstil. Office 365 gir en integrert løsning, slik at alle kan samarbeide mer effektivt med teamchat, nettmøter, samtidig redigering og sikker fildeling, gruppe-e-post og et sosialt nettverk for jobben.

Få en produktivitetsløsning som er best i sin klasse. Del og rediger dokumenter med OneDrive for Business, og få tilgang til e-post og kalendere med Outlook, selv når du er frakoblet.

Med bare ett klikk kan hvem som helst innenfor eller utenfor selskapet bli med i nettmøtene dine fra hvilken som helst enhet. Rediger presentasjoner og dokumenter sammen, og bruk tavler, meningsmålinger og innebygde direktemeldinger til å fremme teamarbeid.

Mobilitet

Office 365 gir teamene det de trenger for å holde seg tilkoblet og produktive hvor som helst. Vis og rediger dokumenter når du er på farten med Office 365 mobilapper. Du kan på en sikker måte vise, redigere samtidig og dele filer i skyen. Få tilgang til innhold, samtaler, oppgaver og tidsplaner fra enhver enhet.

Med mobilapper fra Office 365 kan du vise og redigere dokumenter på farten, samtidig som du holder dataene trygge. En konsekvent opplevelse på alle typer enheter gjør at medarbeiderne kan arbeide hvor som helst, på hvilken som helst iOS®-, Android™- Windows-enhet de ønsker.

Sikkerhet og samsvar

Med Office 365 tar Microsoft sikkerhet og samsvar til et nytt nivå. Nå har du enda mer kontroll med innebygd personvern, gjennomsiktighet og mer presise brukerkontroller. Det er lett å se hvorfor dette er den sikreste versjonen av Office noensinne.

Intelligens og analyse

Du får brukervennlig og direkte innsikt i data og grundige analyseverktøy som hjelper deg å oppdage nye fakta og trender i dataene. Med stadig mer interaktive rapporter, enklere instrumentbord og datavisualisering.

 

Office 365 består av en rekke av de kjente programmene som man kjenner fra tidligere Officepakker.

Samtidig får du også en del nye applikasjoner og produktivitetsverktøy som:

  • Skype for Business som lar deg samhandle med andre på nye flater.
  • OneDrive for Business som gir deg dokumentlagring i skyen.
  • Yammer som er lar deg kommunisere på en sosial media plattform.
  • SharePoint som oppbevarer informasjon og dokumenter på din strukturerte måte.
  • Planner som er det nye prosjektverktøyet som gjør selv små prosjekter effektive.

Disse finnes i ulike pakker ut fra virksomhetens og den enkelte ansattes behov.

Alt dette leverer og tilpasser vi slik at din virksomhet får den beste løsningen. Skulle du stå fast og trenge hjelp er vår supporttjeneste tilgjengelig om virksomheten inngår avtale med iTet.

iTet anbefaler å ta i bruke iTet Sikkerhetspakke for Office 365

Husk at med Office 365 vil du alltid ha den nyeste versjonene – til en hver tid.

iTet er en Microsoft Cloud Solution Provider(CSP) og har sertifiserte ressurser som leverer våre Office 365 løsninger.

Våre løsnings- og lisensrådgivere kan hjelpe deg som kunde å finne den rette kombinasjonen av opplæring, lisenser og oppsett, som gir dine ansatte tilgang til de verktøyene som de har behov for, og kompetansen til å bruke dem.

Vi hjelper deg med Office 365 via vårt kundesenter eller våre kontorer i Bodø, Tromsø, Oslo, Mo i Rana og Harstad.