Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.


iSikkerhet fra iTet

Det finnes to typer bedrifter:
De som har vært utsatt for dataangrep og de som ikke vet at de har vært utsatt for dataangrep.

Hvilken tilhører du?

I løpet av det siste året i Nord-Europa har 93% av alle forespurte bedrifter innrømmet at de har blitt angrepet, det reelle tallet kan være enda høyere (Cisco cyber threats and protection 2018 report). iSikkerhet fra iTet er en revolusjonerende løsning som øker sikkerheten i din bedrift på en helt ny og effektiv måte.

Snakk med en rådgiver

Raskt og sikkert

På tide å oppgradere?

En stor prosent av dagens sikkerhetsløsninger består av tradisjonelle brannvegger. Disse har begrenset funksjonalitet og har ikke tilstrekkelig teknologi for å beskytte mot dagens trusler. Du har kanskje hørt om skadevare og løsepengevirus- angrep som CryptoLocker eller WannaCry? Kanskje har du vært utsatt for dette?

Med en iSikkerhet løsning fra iTet, er du ekstra godt beskyttet mot slike typer angrep. Løsningen vil alltid være oppdatert for å på best mulig måte beskytte din bedrift mot angrep og skadevare. Løsningen leveres som en tjeneste.