Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.


Sikkerhetsmåneden oktober

Hvor godt er dataene i bedriften din sikret? Vet du om IT-løsningen du har satt opp faktisk dekker og sikrer dataene?

I forbindelse med den nasjonale sikkerhetsmåneden i oktober ønsker vi å spre budskapet om datasikkerhet, så bedrifter blir enda mer opptatt av spørsmålene vi stiller over her. Verden er i stadig utvikling og teknologiske fremskritt gjør at bedrifter stadig opplever mer avanserte angrep som er vanskeligere å oppdage og stoppe.

iTet leverer fremtidsrettet IT-tjenester og kan bygge den løsningen som sikrer dere på best mulig vis, knyttet opp til arbeidsprosessene deres. Våre løsninger er oppdatert hele døgnet, året rundt. De ansatte i bedriften kan konsentrere seg om jobben sin, så vil vi ta oss av sikkerheten.

Vi har en bred kompetanse innen IT-sikkerhet og hjelper dere inn i en sikrere fremtid.

Les om noen av våre sikkerhetsløsninger her.

Microsoft Secure Score

Microsoft Secure Score vurderer sikkerheten av ditt Office 365-miljø og presenterer en score ut ifra hvor godt du er beskyttet. Gjennomgangen baserer seg på felt som Identitet, Data, Device, Applikasjoner og Infrastruktur. Har du skrudd på multi-faktorautentisering? Da scorer du på det. Har du kryptering av e-post? Da beregnes dette inn. På denne måten vil bevisstheten øke rundt hvor godt din bedrift er beskyttet, og du får også en liste over forslag til tiltak for å øke sikkerheten. Dette er en enkel og rask måte å finne brudd i bedriften.

Kontakt oss i dag for å få gjennomført en Microsoft Secure Score for din bedrift.

(eksempel på Microsoft Secure Score)

Les om flere sikkerhetstiltak her.