Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.


Vi tar hånd om IT i din virksomhet - fra drift av datarom til klientforvaltning.

Ditt datarom


IT-drift i egne lokaler

Dersom du velger å ha dine IT-løsninger i ditt serverrom og dine egne lokaler,  men ikke har anledning til å ha en stor IT avdeling. Da er våre lokale driftsløsninger noe for deg.

Stian Amundsen

Du har da tilgang til våre sertifiserte konsulenter og velger selv hvor stort ansvar du ønsker å flytte over på oss. I sin enkleste form så leier du kun inn konsulenter fra oss ved behov, eventuelt kombinert med en støtte- og responstidsavtale. Vi har også løsninger hvor en av våre konsulenter møter opp på et fast tidspunkt hver uke, måned eller kvartal for å bistå deg med driften. Dersom du ønsker enda større forutsigbarhet så velger du å overføre driftsansvaret til iTet og vi tar all drift av løsningen i dine lokaler.

Hybrid

Om ikke en ren lokal dataromsdrift er det som passer din virksomhet, kan løsningen være en hybrid løsning som tar vare på de beste aspektene fra lokal drift og skytjenester. Du får utnyttet stordriftsfordelene ved en skytjeneste, samtidig som du kan oppfylle systemkravene som krever lokale ressurser. Uansett hvorfor du trenger å dele IT ressursene mellom skyen og lokalt, så er det viktig at løsningen framstår som en helhetlig løsning for dine sluttbrukere. iTet har lang erfaring innen for området, og kan sette sammen den løsningen som gir deg det beste fra begge verdener.

Vi har mange kunder som har sine IT-løsninger i egne lokaler, mens driftsansvaret helt eller delvis er vårt.

Ønsker du å vite mer om lokal IT drift?

Kontakt Bjørn Petter Jenssen

Epost Telefon

Smart Backup

Vi bygger og leverer løsninger som passer til ditt behov og som ivaretar din virksomhets sikkerhet.iTet Smart backup tekst Lagring av data er alltid forbundet med risiko, og for de fleste bedrifter vil det være katastrofe om alle data plutselig gikk tapt. Datatap kan skyldes brann, innbrudd, fysisk havari på utstyr eller bare uhell. I slike situasjoner er sikker backup avgjørende. Det hjelper derimot lite dersom også backupen er lagret lokalt. iTet leverer løsningen for sikkerhetskopiering og katastrofeløsninger som dekker dine behov. Dette gjør vi med kostnadseffektiv og sikker backup over internett.

Les mer om iTet Smart backup og les om hvordan Hamarøy Kommune bruker iTet Smart Backup.

Ønsker du å vite mer om iTet Smart Backupløsning?

Kontakt Morten Holdahl

Epost Telefon

Forvaltning av ditt IT-miljøet?

Med Microsoft System Center Configuration Manager får du nye muligheter til å ivareta ditt IT-miljø. Med skiftet mot brukersentrert styring i stedet for systemstyringen sørger du for å putte den ansatte fremst i din IT-forvaltning.
System Center Confguration manager 2012
System Center Configuration Manager sørger for å undersøke og overvåke alle enheter som servere og klienter (PCer og mobile enheter) som er tilkoblet ditt nettverk gjennom Active Directory og kan installere ønsket programvare på hver enkelt enhet. Slik bygges det opp en innholdsdatabase over virksomhetens utstyr som holder kontroll på maskinvaren og programvarer som er installert. Dermed kan du rulle ut applikasjoner til grupper av utstyr eller brukere.

Når innholdsdatabasen er oppdatert er forvaltningen på mange måter automatisert. Oppdateringer av patcher basert på Windows Server Update Services (WSUS) er innbygd. Slik kan du automatisk installere og rulle ut operativsystemer med oppdateringer, eller rulle ut oppdateringer til eksisterende maskiner.  Du kan også ivareta virksomhetens policyer gjennom regelstyringer. Med Network Access Policy kan du også sørge for at enheter er “friske” før de får tilgang til nettverket.


Ønsker du å vite mer om Microsoft System Center Configuration Manager?

Kontakt oss på telefon +47 400 00 400 eller via e-post salg@itet.no

Epost Telefon