Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.


Å ta risiko kan man
gjøre når man spiller.

IT-løsningene til bedriften din må derimot alltid være trygge. Å ha alle dine data i våre skyløsninger skaper effektivitet, øker sikkerheten og gir forutsigbare kostnader.

Ved å benytte våre skytjenester, frigjør du ressurser i din bedrift slik at dere kan fokusere på egen kjernevirksomhet. Dette gir større forutsigbarhet når det gjelder kostnader knyttet til IT. Hele IT-behovet får du driftet og levert som en ferdig tjeneste. Slik kan din virksomhet raskere ta i bruk ny programvare basert på bedriftens utvikling.

Vår målsetting med sky-drift er å forenkle våre kunders IT-drift ved å levere komplette og verdiskapende løsninger via internett.

Om ikke en ren skyløsning er det som passer din virksomhet, kan valget være en hybrid løsning som tar vare på de beste aspektene fra lokal drift og skytjenester. Du får utnyttet stordriftsfordelene ved en skytjeneste, samtidig som du kan oppfylle systemkravene som krever lokale ressurser.

Sluttbrukeren i fokus

Uansett hvorfor du trenger å dele IT ressursene mellom skyen og lokalt, så er det viktig at løsningen framstår som en helhetlig løsning for dine sluttbrukere. iTet har lang erfaring innen området, og setter sammen den løsningen som gir deg det beste fra begge verdener.

Fem gode grunner til å velge skyløsninger

1

Kostnadsreduserende

Kostnadene på skytjenestene er pr. bruker i stedet for kostnadene av datarommet. En månedspris som skalerer og investeringer i maskinvare og infrastruktur forsvinner.

2

Risiko

Skyløsninger tar ned risikoen da backup er satt i system og gjenoppretting av data skjer raskt. Manglende tilgang er sjeldent og kontrollen knyttet til skybaserte løsninger er større.

3

Sikkerhet

Sikkerhetsnivået er ofte større for datasenter i skyen enn i egne datarom. Kontroll på tilgang og behandling av sensitive data er underlagt strenge sikkerhetsregimer.

4

Kompetanse og support

All den IT kompetansen som bedriften ikke klarer å holde oppdatert finnes hos skyleverandøren og det er alltid noen å søke hjelp av.

5

Fleksibilitet

Systemer og data nås fra hvor som helst og endringer kan iverksettes raskt.

Da Corponor var på flyttefot lot de datarommet stå igjen

Da Corponor flyttet inn i splitter nye lokaler i 2012, var det tid for å gjøre noen endringer.

– Vi hadde alt på en gammel lokal server. Systemet fungerte for så vidt, men det er jo alltid en fare for at noe kan skje som vil gjøre uopprettelig skade. I tillegg tok den veldig mye plass, og krevde backup og service. Så da vi skulle flytte inn i nye lokaler, bestemte vi oss for at den gamle serveren skulle bli igjen, sier salgs- og markedssjef Lars Henrik Lauritzen.

Opp i skyen

Corponor kontaktet iTet, og ble raskt overbevist om at løsningen lå i skyen.

– Vi fikk en god gjennomgang av iTet, og de gjorde oss trygge på at det å flytte alt over i skyen var det rette. De guidet oss gjennom hele prosessen, og ga oss en bra innføring og en god brukeropplæring på de nye systemene denne flyttingen førte med seg, sier Lauritzen.

Les mer

Hvordan kommer dere i gang?

1

Ring oss på 400 00 400 for en gratis gjennomgang av dine IT-løsninger.

2

Vi gir deg forslag til løsning, kostnadsoverslag og foreslår fremdriftsplan.

3

Vi flytter dine data og gir deg en smarter og enklere IT-hverdag!

Snakk med Frank her hos oss i iTet. Han har mange års erfaring med å skape forbedringer for våre kunder og kan gi deg råd om hva som kan gjøres mer effektivt og funksjonelt for din bedrift. Frank har erfaring fra å ta deler av dine IT tjenester ut i skyen, eller å løfte hele selskapets IT-løsning ut.

Hva venter du på?
Kontakt Frank Sjøvold på e-post eller telefon for mer informasjon eller ring inn til oss på telefon 400 00 500 for å booke en avtale. Du kan også legge igjen kontaktinformasjon her så ringer vi deg opp.

E-post Telefon

Få en gjennomgang av dine IT-løsninger!

Vi gir deg forslag på hvordan du kan flytte dine data til en skyløsning som er smartere og enklere enn dagens tradisjonelle IT-løsninger.

Kontakt oss på 40000400 eller fyll ut skjema under for en uforpliktende samtale. Les mer om hvordan din data blir håndtert under våre personvernvilkår.