Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.


Tjenester som vi leverer for en smart IT hverdag.

iTet leverer smarte IT-løsninger til din virksomhet innen IT drift, klient, datarom, infrastruktur, kommunikasjon og forretningsløsninger.

iTet tjeneste

Drift & Office 365

Alle har en forventning om at det skal skje noe når vi trykker på skjermen, eller klikker med musa. Om det er fra et Office 365 program i skyen, en fagapplikasjon i ditt serverrom, eller våre hybride skyløsninger, sørger iTet for at det skjer. Vi leverer driftstjenester som sørger for at du kan bruke IT-løsninger uten å streve med dem. Derfor har vi et kundesenter som hjelper deg om du står fast, og dyktige konsulenter som sørger for at IT-verktøyene dine får riktig smøring, slik at du får levert alt det du har forventninger om.


iTet tjeneste

Forretning

Alle virksomheter har sine egne ulike behov, men felles for alle er at de ønsker en daglig drift som gir en form for verdi og skaper gode arbeidsplasser. For å nå disse målene kreves faglig dyktighet i bunn. Vi i iTet hjelper din virksomhet med å utnytte ressursene på en mer effektiv måte, ved å levere løsninger som støtter opp om endringer og skaper flyt i prosessene. Digital transformasjon eller digitalisering om du vil. Dette reduserer kostnadene og frigjør tid for din bedrift. Vi sørger for at smarte verktøy blir utnyttet på best mulig måte, og at kundene har all nødvendig informasjon for å kunne ta de riktige beslutningene, og dermed øke fortjenesten.


iTet tjeneste

Plattform

En stabil og sikker IT-infrastruktur er helt nødvendig for at moderne organisasjoner og virksomheter skal operere teknologisk stabilt og forretningsmessig effektivt. Du kommer ikke utenom smarttelelefonen, PCen eller de andre enhetene du trenger i din virksomhet, for at dine IT-løsninger skal fungere så smidig som mulig. Det kan være et datarom som skal utrustes og vedlikeholdes med servere og lagringsenheter, eller programvare du ønsker skal kjøre på dine medarbeideres enheter. Dette er hva vi kaller en IT-plattform, og det som skal gjøre kundens IT-hverdag så enkel og effektiv som mulig. Vi leverer nødvendig utstyr gjennom vår E-handel, og bidrar med konsulenter som sørger for at alt fungerer på en best mulig måte.


iTet tjeneste

Kommunikasjon

Kommunikasjon handler om at objekter skal kunne respondere til hverandre. Uavhengig av om vi snakker om mennesker som snakker med hverandre, eller en trådløs forbindelse som skal ha kontakt med internett. Hos iTet tar vi hånd om din virksomhets kommunikasjon fra talen eller tastaturet til den programvaren, lagringsenheten, nettsiden eller personen du ønsker å nå. Om det er ved hjelp av smarttelefon eller automatiserte operasjoner i programvaren, kan kunden føle seg trygg på at vi holder forbindelsen.


Se hvordan vi hjelper våre kunder

Les våre referanser