Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Fjernstyring av Mac

Last ned TeamViewer

For å la oss fjernstyre din Mac gjør du følgende

• Gå på internett slik du vanligvis gjør.

911.itet.no

• Slett alt det som står i adressefeltet på din nettleser (f.eks. https://google.no/)
  • Skriv deretter inn følgende adresse: 911.itet.no

911.itet.no

• Slik skal nettsiden se ut. Scroll deg lenger ned på siden til du finner “Fjernstyring.”

911.itet.no

• Slik skal siden se ut. Trykk så på den blå linken som heter “Last ned Teamviewer for Apple.”

TeamViewer nedlasting

• Deretter vil filen “TeamviewerQS.dmg” legge seg i mappen “Nedlastinger” trykk på filen for å åpne den. Vinduet som er vist under vil da sprette opp. Dobbelklikk på det blå ikonet “TeamViewer QuickSupport.”

TeamViewer

• Dersom du får følgende melding så trykk “Open” eller “Åpne” dersom du har norsk språk som befinner seg nederst til høyre i vinduet.

• La dette vinduet stå oppe under fjernstyringen og gi “Din ID” og passordet under til konsulenten som skal hjelpe deg. Så vil konsulenten koble seg opp og midlertidig overta din maskin.
  • Konsulenten skal avbryte sin sesjon når dere av avtalt at dere er ferdig. Eventuelt kan du når som helst trykke på “Avbryt” eller “Quit” selv.

TeamViewer klart til bruk