Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.


Sponsorater

I iTet har vi gjennom vårt samfunnsengasjement er rekke ulike sponsorater og samarbeidsavtaler.

Nordland Musikkfestuke

Nordland Musikkfestuke, Radioteateret og KORK presenterte Live Radioteater om radiolegenden Vebjørn Tandberg under Nordland Musikkfestuke i 2016 og iTet var prosjektpartner
Lyden av Tandberg
I 1933 åpnet Vebjørn Tandberg sin første radiofabrikk i Oslo, etter å ha bygget radioer på gutterommet hjemme i Bodø etter tegninger i Teknisk Ukeblad. Noen tiår senere var navnet Tandberg synonymt med kvalitet over hele verden.
Som byens store sønn grunnla og drev han frem et av Norges fremste industrikonsern fra 1930 til 1970 tallet. Med sin entusiasme klarte han å begeistre sine arbeidere til å produsere de mest avanserte produkter innen lyd og bilde, før det hele endte i konkurs og personlig tragedie.  Slikt blir det radioteater av.
Nordland Musikkfestuke, NRK Radioteateret og KORK presenterte historien om Vebjørns Tandbergs verdenssuksess i en spesialskrevet radioteatermusikal som tok oss gjennom historien om denne nytenkende entusiasten. Det er Mathias Calmeyer som har skrevet manus til forestillingen.

Lyden av Tandberg var en unik direktesendt Radioteatermusikal fremført i Stormen.

Nordland musikkfestuke

iTet er en av 16 samarbeidspartnere fra næringslivet som er med på å bidra til at Nordland Musikkfestuke kan være en av de største festivalene i Norge som en musikkfest med et bredt nedslagsfelt. Programmet består i hovedsak av klassisk, jazz, samtidsmusikk, folkemusikk, musikkteater, dans, og pop/rock.
NMFU har som målsetting å være en av de ledende festivalene i Norden med en tydelig profil med klassisk musikk som den viktigste bærebjelken i programmet. Festivalen tar initiativ til bestilling av verker, og prioriterer egenproduksjoner som skal utfordre både publikum og utøvere.

FOTBALL I TROMSØ

TIL logo

iTet støtter stolt opp om Nord-Norges eliteserieklubb. Vi vet at fotball betyr mye for mange i Tromsø og at klubben skaper stolthet for våre medarbeidere i Tromsø. Derfor bidrar vi til at fotballkampene på Alfheim kan gjennomføres med sikker IT og gode iTet medarbeidere i trygg nærhet på kampdag.

Les mer om TIL fotball på nettsidene http://www.til.no

Til support

 

iTet vil gjerne bidra til aktive ungdommer i Tromsdalen. Derfor er iTet en sponsor til Tromsdalens Ungdomsidrettslag Fotball. TUIL er et breddeidrettslag som har også har næringsdrift i sin virksomhet for å skape trygge økonomiske rammer for barn og ungdoms aktivitet.

Les mer på TUIL sine nettsider: http://www.tuilfotball.no/

TUIL logo

INNSTRANDEN IDRETTSLAG FOTBALL

Innstranden IL logo

iTet er hovedsponsor til Innstranden Idrettslag fotball.
IIL er et av Nord Norges tre største breddeidrettslag med sine 1200 medlemmer i 2016. Hver år i januar arrangeres iTets nyttårscup som er en innendørs fotballturnering for barn og ungdom.

Innstranden jenter 13 - iTet er konge
Les mer om Innstranden IL Fotball http://www.iil.no/

Innstranden idrettslag herrelag i fotball 2016

Innstranden Idrettslag A lag herrer 2016

Innstranden idrettslag damelag i fotball 2016

Innstranden Idrettslag A lag damer 2016

 

IDRETT I BODØ

BHK logo

Selvfølgelig trenger vi en toppklubb i Nord-Norge

Det skulle egentlig bare mangle om iTet ikke skulle være sponsor i BHK.

 

Det er tynt blant toppklubbene på herresiden nord for Bergen. Trondheim er innom en gang iblant, men det BHK har klart å skape i nord er et aldri så lite eventyr, og noe iTet er stolte av å støtte.

 

Det er ekstra utfordrende å være toppklubb i Nord-Norge, med tanke på avstandene som må tilbakelegges i løpet av året. Ikke bare i seriespillet, men også med tanke på å finne kvalifisert motstand i treningskamper i forkant av sesongen.

 

BHK er en klubb som er veldig flinke i arbeidet med barn og ungdom, og som har klart å skape et helt utrolig publikumsengasjement. De er også veldig gode på å synliggjøre sponsorene sine. Det er rett og slett umulig å finne argumenter for ikke å bidra til at Nord-Norges flaggskip på håndballbanen skal ta stadig nye steg mot toppen. Heia BHK!

Les mer om Bodø Håndballklubb på deres nettsider

http://bodoe.topphandball.no/

Bodø Bryteklubb

iTet ønsker å bidra til allsidigheten i idretten. Derfor er iTet sponsor til en av nisjeklubbene i Bodø og en anerkjent klubb i det norske brytemiljøet..
Les med om Bodø bryteklubb på deres nettsider.

http://www.bodobryteklubb.no/

 

Vi bidrar også til en rekke ulike organisasjoner og frivillig arbeid

kirkens bymisjon         Plan logo 2016

Bodø i Vinden #elskerbodø

Team Rynkeby

bodø NæringsforumHarstadregionens NæringsforeningRanaregionens Næringsforening

IT Forumharstad ProfileringspoolH