Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.


Sponsorater

I iTet har vi gjennom vårt samfunnsengasjement er rekke ulike sponsorater og samarbeidsavtaler.

Nordland Musikkfestuke

Nordland Musikkfestuke, Radioteateret og KORK presenterte Live Radioteater om radiolegenden Vebjørn Tandberg under Nordland Musikkfestuke i 2016 og iTet var prosjektpartner

I 1933 åpnet Vebjørn Tandberg sin første radiofabrikk i Oslo, etter å ha bygget radioer på gutterommet hjemme i Bodø etter tegninger i Teknisk Ukeblad. Noen tiår senere var navnet Tandberg synonymt med kvalitet over hele verden.
Som byens store sønn grunnla og drev han frem et av Norges fremste industrikonsern fra 1930 til 1970 tallet. Med sin entusiasme klarte han å begeistre sine arbeidere til å produsere de mest avanserte produkter innen lyd og bilde, før det hele endte i konkurs og personlig tragedie.  Slikt blir det radioteater av.
Nordland Musikkfestuke, NRK Radioteateret og KORK presenterte historien om Vebjørns Tandbergs verdenssuksess i en spesialskrevet radioteatermusikal som tok oss gjennom historien om denne nytenkende entusiasten. Det er Mathias Calmeyer som har skrevet manus til forestillingen.

Lyden av Tandberg var en unik direktesendt Radioteatermusikal fremført i Stormen.

Nordland musikkfestuke

iTet er en av 16 samarbeidspartnere fra næringslivet som er med på å bidra til at Nordland Musikkfestuke kan være en av de største festivalene i Norge som en musikkfest med et bredt nedslagsfelt. Programmet består i hovedsak av klassisk, jazz, samtidsmusikk, folkemusikk, musikkteater, dans, og pop/rock.
NMFU har som målsetting å være en av de ledende festivalene i Norden med en tydelig profil med klassisk musikk som den viktigste bærebjelken i programmet. Festivalen tar initiativ til bestilling av verker, og prioriterer egenproduksjoner som skal utfordre både publikum og utøvere.

FOTBALL I TROMSØ

TIL logo

iTet støtter stolt opp om Nord-Norges eliteserieklubb. Vi vet at fotball betyr mye for mange i Tromsø og at klubben skaper stolthet for våre medarbeidere i Tromsø. Derfor bidrar vi til at fotballkampene på Alfheim kan gjennomføres med sikker IT og gode iTet medarbeidere i trygg nærhet på kampdag.

Les mer om TIL fotball på nettsidene http://www.til.no

 

 

 

Vi bidrar også til en rekke ulike organisasjoner og frivillig arbeid

kirkens bymisjon        

Bodø i Vinden #elskerbodø

 

 

IT Forumharstad ProfileringspoolH