Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.


Partnere som bidrar til smarte IT-løsninger.

Vi i iTet bygger selskapet på vår egen kompetanse og våre leverandørers produkter og løsninger.

Microsoft logo

Microsoft

iTets partnerskap med Microsoft strekker seg tilbake til etableringen av Microsoft i Norge. iTet var Microsofts første partner i Norge og i dag har vi et tett samarbeid med Microsoft på mange områder. Microsofts teknologi bruker vi i stor utstrekning og det tilbyr vi også deg som kunde. Både gjennom Microsofts produkter og våre tilpasninger ved hjelp av disse. Vi er også en av fire lisenspartnere i Norge og har direktesalgsavtale med Microsoft. Vi er svært stolt av vår historie med Microsoft og det er med Microsoft vi utvikler oss.
Les mer om våre tjenester:
https://itet.no/tjenester/

Microsoft Partnerlogo iTet q1 2018

Microsoft Partner

Partnerskapet med Microsoft identifiseres gjennom hvilke fagområder man har sin sterkeste kompetanse. For iTet er det spesielt vårt fokus på utnyttelse av skyløsninger og skyapplikasjoner til små og mellomstore virksomheter som blir fremhevet, samt vår kompetanse rundt SharePoint og CRM samhandlingsløsninger.

filename_0012_background-copy

Cisco

Cisco er en markedsledende leverandør av nettverksprodukter og har over mange år vært Tets strategiske partner på dette området. Vi leverer Cisco routere, switcher, brannmurer, kontrollerbaserte trådløse løsninger og datasenterløsninger med gode administrasjons- og overvåkingsverktøy, som gir sømløse ende-til-ende forbindelser mellom alle enheter.
Les med om hva vi leverer: https://itet.no/tjenester/kommunikasjon/nettverk/

filename_0003_signal

Signal

I iTet tar vi hånd om din virksomhets kommunikasjon fra talen eller tastaturet til den programvaren, lagringsenheten, nettsiden eller personen du ønsker å nå. For å nå ut til omverden har vi et tett samarbeid med Signal Bredbånd, som er en nordnorsk leverandør av linjetjenester over hele landet. Les mer om hva vi levere fra Signal
https://itet.no/tjenester/kommunikasjon/bredband/

filename_0010_layer-2

Dell

Vi bygger løsninger som baseres seg både på maskinvare og tjenester via sky. Når kunden ønsker løsninger i egne lokaler, eller foretar innkjøp av klientutstyr som PC med mer har vi i mange år benyttet Dell som vår prefererte leverandør. iTet var den første partneren til Dell i Norge som leverte utstyr utenfor deres direktesalgsplattform.
Les mer om hva vi leverer:
https://itet.no/tjenester/plattform/

Citrix Partner Service Provider logo

Citrix Silver Solution Advisor logo

Citrix

Distribusjon av applikasjoner til brukere kan skje på mange vis. En av de foretrukne måtene å gjøre dette på er via distribusjonsløsninger fra Citrix.
Les mer om våre skytjenester: https://itet.no/tjenester/drift/cloud/

filename_0004_sharegate

Norsk Helsenett

iTet leverer tjenester via Norsk Helsenett.
Les mer om våre sikre tjenester via Norsk Helsenett https://itet.no/wp-content/uploads/2018/03/iTet_Norsk-helsenett.pdf

filename_0015_background-copy-4

4human

Når du trenger et verktøy som hjelper deg til å ivareta det formelle rundt ditt personale skal du se på iTet Personal. Dette er en fullverdig HRM løsning med personaladministrasjon, sykefraværshåndtering, personalhåndbøker, HMS skaderegistter og dokumentstøtte. iTet Personal er det du trenger i et personalsystem og er utviklet av 4Human.

https://itet.no/tjenester/forretning/itet-personal/

Telia Norge logo

Telia Norge

Skal man drive virksomhet i dag kommer man ikke utenom mobil datatilgang. iTet har over år hatt et tett samarbeid med Telia, både med salg av mobilt kontor og sentralbordløsninger, men også for å skape full utnyttelse av våre Skype for business løsninger.

Veeam logo

Veeam logo

VMware

Vi benytter i stor grad VMWare til virtualisering av datasentermiljøer både hos oss selv og hos våre kunder. Les mer om våre dataromstjenester: https://itet.no/tjenester/plattform/datarom//

Veeam logo

Veeam logo

VMware

Vi benytter i stor grad VMWare til virtualisering av datasentermiljøer både hos oss selv og hos våre kunder. Les mer om våre dataromstjenester: https://itet.no/tjenester/plattform/datarom//

Veeam logo

Veeam

iTet tok tidlig tak i mulighetene innen virtualiserte serverløsninger basert på både VMware og Hyper-V, og Veeam har de aller beste løsningene for backup av virtualiserte miljøer. Vi er Veeam ProPartner – og har dyktige konsulenter som designer og implementerer gode løsninger for sikring av dine data.