Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.


Vil du jobbe i iTet?

Se video

iTet er i vekst

Det er mye spennende som skjer i iTet for tiden og vi leter derfor nå etter flere nye medarbiedere som har lyst til å jobbe sammen med oss.

Vi er på søken etter IT-konsulenter med litt ulik profil.  Arbeidsstedet blir litt opp til deg, men det er viktig for oss at du har tilknytning til noen av våre kontorer i Bodø, Harstad, Mo i Rana, Tromsø eller Oslo. Som IT konsulent i iTet vil hverdagen være variert og spennende, med alt fra interessante tekniske løsninger, til nasjonale kunder som trenger nye systemer. Arbeidet skjer alltid i gode team med flinke kolleger hvor alle kan lære av hverandre.

GUNSTIGE ORDNINGER

Det skal være attraktivt å jobbe i iTet, derfor tilbyr vi mange gunstige ordninger til våre medarbeidere. Blant annet har vi svært gode forsikrings og pensjonsordninger, rabattordninger, tilbyr full lønn ved mamma- eller pappapermisjon, støtte til trening, treningsfri i arbeidstiden. Alt fordi din trivsel og utvikling er viktig for oss.

TRIVSEL ER VIKTIG

Det skal være gøy å gå på jobb, det skaper godt samhold og arbeidsmiljø. Hos oss er det stor takhøyde og gode ideer blir premierte. Vi ønsker at våre ansatte tar ansvar og bidrar til utvikling av selskapet.

Roger Bertnes Leite

Et sted å vokse

iTet skal være et sted å vokse for våre kunder, medarbeidere og samarbeidspartnere.

Som kunnskapsbedrift er vi avhengige av kompetansen hos våre medarbeidere, derfor er det viktig for oss å tiltrekke oss de beste og forvalte deres kompetanse på best mulig måte. Vi vektlegger kompetanseutvikling og investerer årlig i kursing og sertifiseringer. Alle medarbeidere i iTet har en utviklingsplan for å sikre personlig og faglig utvikling. Dette fokuset gjør at vi med trygghet kan levere den kompetansen som kundene etterspør.

Vi vokser også sammen med våre partnere. Ved nye samarbeid finner vi vinn-vinn situasjoner. Vi er opptatt av å holde en tett dialog med samarbeidspartnerne våre og sikrer derigjennom vekst for oss selv og dem.

Samhandling

Hans Nilsen, Adm. dir iTet AS

Lederfilosofi

I iTet stiller vi store krav til våre ledere. Gjennom god ledelse skal medarbeiderne i iTet oppnå større utvikling og effekt enn de selv trodde var mulig. Med konkrete utviklingsplaner for hver medarbeider, er iTet med på å lede mennesker til å sette høye mål for seg selv og for iTet som selskap. Dette er krevende for både våre ledere og våre medarbeidere. For å utvikle seg må man ha evner og et ønske om å forandre seg, man må ville bevege seg fremover. Derfor stiller iTet tydelige krav til sine medarbeidere. Bare gjennom tydelige forventninger mellom medarbeidere og lederen vil man sammen utvikle seg og komme i tet.
Vi skal forstå før vi selv prøver å bli forstått.

iTet – et sted å vokse

Vil du bli lærling

ITET ER GODKJENT LÆREBEDRIFT

iTet har vært lærebedrift siden år 2000 og har siden den gang hatt totalt 37 lærlinger inkludert de som er hos oss i dag. 12 av disse har oppnådd fast ansettelse hos oss etter endt læretid. De fleste av de øvrige som har vært lærling i iTet er ute i fast jobb i andre bedrifter eller under videre utdannelse.
iTet er godkjent som lærebedrift etter fylkeskommunenes retningslinjer.

Vi har satt oss som mål at alle lærlinger i iTet oppnår karakteren Meget Godt Bestått ved fagprøven.

LÆRLINGER I ITET VIL:

  • Følge en egen målplan med mål som skal oppnås i løpet av læreperioden
  • Bli tildelt en fadder som skal følge deg gjennom hele læreperioden
  • Få mulighet til å sirkulere i ulike fagavdelingene gjennom en 2 års periode.
  • Kunne delta i alle felles arrangementer, både faglige og sosiale
  • Få mulighet til å ta sertifiseringer i løpet av læretiden
  • Gjennom å ta ansvar, opparbeide deg kunnskap, vise initiativ og vilje til gjennomføring: kunne posisjonere deg til å få fast ansettelse hos iTet etter endt lærekontrakt

LÆRLINGENES ERFARING

Marcus Nordal i Bodø– «Det å være lærling er ganske spennende. Jeg føler meg heldig som har kommet meg inn i et firma med så mye erfaring, kunnskap og gode kolleger. Jeg er omringet av kompetanse, som gjør at jeg utvikler meg godt, og jeg ser fram til 2 år (eller kanskje flere) med iTet»

Kristoffer Andreassen i Tromsø «Jeg har nettopp startet lærling tiden min hos iTet etter å ha vært på utplasseringer her siden jeg gikk i 8ende klasse. Må si meg veldig fornøyd med den erfaringen jeg har hatt til nå, godt lærlingsmiljø og masse hyggelige kolleger rundt seg hele tiden. Har vært så heldig å hatt mange forskjellige oppdrag jeg har vært på, alt fra Office365 prosjekter til kabelstrekking og tv-montering på Hurtigruten. iTet er en veldig flott bedrift å være lærling hos.»

Joachim Løkås i Mo i Rana– «Å være lærling hos iTet ga en veldig stor bredde. Her kunne man velge mellom vidt forskjellige områder innen data, en mye større bredde enn jeg ser i andre bedrifter. Jeg fikk også muligheten til å fokusere på det området jeg likte best, nemlig nettverk. Jeg tok min første Cisco-sertifisering før fullført læretid takket være rom og mulighet for å øve på dette under læretiden. Sånn sosialt sett ble jeg veldig godt tatt imot hos iTet, og jeg ble fort inkludert som en i gjengen.»

KONTAKT

Vi tar inn lærlinger etter endt skoleår. Har du spørsmål om det å være lærling i iTet, ta kontakt med:

Monica Eriksen Lundbakk
E-post: Monica.eriksen.lundbakk@itet.no
Telefon: +47 481 49 771