Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.


Sommer, sol, phishing og identitetstyveri!

21. juni 2019

I juli og august kjører vi en kampanje for å forbedre sikkerheten til alle våre kunder som har Office 365. Og det beste er at du ikke trenger å gjøre noe! Vi tar oss av jobben slik at du kan slappee av på ferie.

 

I rapporten til Nasjonal Sikkerhetsmyndighet, «Risiko 2019 – Krafttak for et sikrere Norge»,kommer det frem at det stadig blir viktigere å beskytte kunnskap for å sikre teknologiske fremskritt og beholde det tekniske overtaket. De ser mer avanserte og målrettede nettverksoperasjoner mot både private og offentlige virksomheter. Utdaterte systemer har flere ganger ledet til at norske virksomheters informasjonssystemer har blitt kompromittert.

For at du skal slippe å bekymre deg for selskapets sikkerhet gir vi 50 % avslag på sikkerhetsforbedringen i kampanjeperioden.*

 

Vi gjennomfører følgende oppgaver for å forbedre sikkerheten i din løsning:

 

1)Sikkerhetsanalyse for Office 365:

Eksempel på sikkerhetsstatus i Office 365:

 

2)Implementering av minst 5 sikkerhetstiltak basert på nå-situasjonen:

Eksempel på tiltak:

– Multifaktor-autentisering (MFA) for administratorbrukere

– Trygghet rundt at det er mer enn en administrator

– Aktivering av utløpsdato for delingslenker

– Aktivering av logging for utvalgte endringer i skymiljøet

– Overvåkning og håndtering av risk-events** gjennom sommeren

 

3)Re-sjekk av sikkerhetsstatus og sluttrapport med ytterligere forbedringforslag etter sommerferien

 

Standard pris: kr 19.990,-
Pris i kampanjeperioden: kr 9.950,-

 

Sikkerhet i Office 365 er knyttet til Enterprise Mobility + Security E3 og E5 lisenser og det vil derfor være en forutsetningen for en rekke av tiltakene. Kunder som ikke har disse lisensene allerede kan likevel benytte kampanjen og få inkludert Enterprise Mobility + Security E3 i kampanjeperioden.

 

Ta kontakt med oss i dag, så du kan slappe av på ferie uten bekymringer for dine brukeridentiteter og data.

 

*Oppdraget må gjennomføres i perioden 01.07.19-31.08.19. Kampanjeperiode 26.06.19-02.08.19.

**Risk-events er negative faktorer som kan påvirke sikkerheten i bedriften. Et eksempel på dette kan være pålogging på brukere i land utenfor Norge.

Få en gjennomgang av dine IT-løsninger!

Vi gir deg forslag på hvordan du kan flytte dine data til en skyløsning som er smartere og enklere enn dagens tradisjonelle IT-løsninger.

Kontakt oss på 40000400 eller fyll ut skjema under for en uforpliktende samtale. Les mer om hvordan din data blir håndtert under våre personvernvilkår.

Relatert innhold