Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.


Meløy kommune velger iTet

Meløy kommune inngår IT driftsavtale med iTet AS.

6. februar 2018

Meløy kommune har nå valgt seg ny leverandør til å ivareta kommunens IT-systemer og bredbåndslinjer. I høst utlyste kommunen et anbud hvor fire leverandører har vært til forhandlinger om å drifte IT-løsningen for kommunen. Anbudet omfattet denne gangen også kommunikasjonslinjene til alle kommunens lokasjoner. Til slutt var det  iTet som ble kvalifisert til å ta hånd om IT i kommunen.

iTet er i dag leverandør til Meløy kommune på kommunikasjonslinjene, med Signal Bredbånd som sin  underleverandør. Selskapet skal nå også ta hånd om kommunens IT løsning og bidra til stabil drift for de systemene som kommunens ansatte og elever bruker hver dag.

Offentlige innkjøp er i dag en meget kontrollert prosess. Skal man ha mulighet til å levere til kommunesektoren må man stort sett gjennom anbudsrunder, noe som krever mye av tid og ressurser, sier Stian Sørensen i iTet. Vi er glade som igjen får anledning til å levere til en Saltenkommune. iTet leverer tjenester og drift til mange kommuner, men har stått uten avtaler i nærområdet det siste året.  Vår historie med Meløy kommune strekker seg mange år tilbake som lokal leverandør på en rekke områder. Derfor er det stor stas å vinne dette anbudet.

Jon-Morten Stenvik, som er Fagleder IKT i Meløy kommune gleder seg til at man nå blant annet skal knytte de fleste ansatte til Skype for business. For en kommune som har så mange lokasjoner spredt rundt omkring er dette et løft. Samtidig gir en ny leverandør med nye løsninger oss muligheten til å endre oss raskere. Takten i digitaliseringer i offentlig sektor øker og det må vi være i stand til å være med på. Først ut er skolene, hvor elevene nå får sin egen identitet for pålogging til skolesystemene. Meløy kommune inngå avtale med iTet

Arbeidet med å flytte IT tjenestene til kommunen starter nå, sier prosjektleder i iTet Jørgen Einejord. Vi har dyktige folk som har lang erfaring med å sette i drift kommunale løsninger. Det blir ekstra gøy å få inn en kommune igjen som er så nær oss.

Kontrakten med iTet har en ramme på tre år med opsjon på tre påfølgende enkeltår.

Fakta Meløy Kommune
Naturskjønne Meløy har 6435 innbyggere med Ørnes som kommunesentrum og ligger sør for Bodø. Kommunen er kjent som en industri og kraftkommune, med industrisamfunnet  Glomfjord som et av tettstedene. De fleste vil nok forbinde Meløy med fiskeri, for med sin kystlinje og sitt flotte øyrike, er det mange som er sysselsatt i knytning til marine næringer.
www.meloy.kommune.no

Fakta iTet
iTet er et nordnorsk IT selskap med hovedkontor i Bodø. Selskapet har lang erfaring med å levere IT driftstjenester og har siden oppstarten i 1964 vært en sterk lokal leverandør. Nå er iTet en nasjonal virksomhet og er et av fire norske selskaper som leverer tjenester direkte fra Microsoft. Dette samarbeidet gjør også at iTet har bred kompetanse på Microsofts løsninger. I dag er selskapet sterkt involvert i digitaliseringsprosesser i kommuner, kommunale foretak og ikke minst i bedriftsmarkedet.
www.itet.no

På bildene
Øverste bilde fra venstre André Edvardsen – Organisasjonssjef IKT Meløy kommune, Jon-Morten Stenvik – Fagleder IKT Meløy kommune og Stian Sørensen – iTet AS
Nederste bilde venstre: Jon-Morten Stenvik – Fagleder IKT Meløy kommune, Jørgen Einejord – Prosjektleder iTet AS

 

Få en gjennomgang av dine IT-løsninger!

Vi gir deg forslag på hvordan du kan flytte dine data til en skyløsning som er smartere og enklere enn dagens tradisjonelle IT-løsninger.

Kontakt oss på 40000400 eller fyll ut skjema under for en uforpliktende samtale. Les mer om hvordan din data blir håndtert under våre personvernvilkår.

Relatert innhold