Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.


Et år borte fra iTet var nok for Magnus

20. February 2019

Magnus Glein Mikalsen hadde jobbet i iTet i 6 år når han fant ut at han ville prøve noe nytt, men allerede etter et år lengtet han tilbake til det gode arbeidsmiljøet i iTet.

 

Mikalsen sitter i Bodø på driftsavdelingen til iTet. Som driftskonsulent er en arbeidsdag aldri lik. Jobben hans går blant annet i å overvåke, drifte og feilsøke systemene til kundene våre. Han forteller at det stadig er nye scenarioer som dukker opp, som gir ny kunnskap.

«Jeg jobber med mye forskjellig, så jeg blir aldri utlært. Nye feilrettinger eller feil som ikke har oppstått tidligere, oppdateringer og nye kunder, er med på å skape variasjoner og ny kunnskap.»

 

Kom tilbake etter et år

I 2017 startet Mikalsen i ny jobb i Widerøe, men bare etter et år ville han tilbake til iTet.

«Når jeg sluttet var det flere rundt meg som hadde jobbet i iTet i 8-9 år, så jeg trengte et miljøskifte.»

Stillingen i Widerøe var ikke helt som forestilt, så savnet etter utfordringene og kollegene, som hans forrige jobb hadde gitt, var såpass stort at han søkte seg tilbake. Han var redd for at kunnskapen han hadde fått fra iTet skulle bli glemt og at teknologien skulle utvikles såpass mye at han ikke klarte å henge med. Selv om noe er endret i løpet av det året han har vært ute av iTet kunne han fortsette på det grunnlaget han hadde.

 

iTet er litt som en familie

«I iTet utfordres de ansatte mellom de ulike avdelingene på samarbeid og får være med på idemyldringer for å dele kunnskap. Jeg føler at iTet er litt som en familie.»

Han sier at utviklingsmulighetene er tilstede i iTet.

«Det er rom for å prøve og feile innen interesseområdet en har. Driftskonsulentene får utdelt ulike oppdrag og er stadig til hjelp for at andre avdelinger skal kunne ta beslutninger. Det vekker en interesse til å prøve noe nytt og bidra i ulike sammenhenger.»

 

Mikalsen sier at det som gjør iTet til en god arbeidsplass er at når en går i gangene her eller besøker de andre kontorene er folk imøtekommende, gir deg et «hei» og hører hvordan du har det.

Han trives veldig godt i iTet og sier at det er ikke store forandringene i selskapet, vi har alltid vært iTet. Han merker at folk trives her.

Avslutningsvis sier Mikalsen at dette er en god arbeidsplass for de som er sulten på utfordringer.

 

Trykk deg inn og les om våre ledige stillinger her.

Få en gjennomgang av dine IT-løsninger!

Vi gir deg forslag på hvordan du kan flytte dine data til en skyløsning som er smartere og enklere enn dagens tradisjonelle IT-løsninger.

Kontakt oss på 40000400 eller fyll ut skjema under for en uforpliktende samtale. Les mer om hvordan din data blir håndtert under våre personvernvilkår.

Relatert innhold