Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.


iTet er nå sertifisert på de nyeste ISO standardene

29. juni 2017

Vi tar kvalitet og miljø på alvor. Som en av de første bedriftene i Norge ble iTet ISO-9001:2015 og ISO14001:2015 sertifisert i mars.

Den nye ISO standarden setter andre krav til iTet som selskap og bidrar til enda sterkere bånd mot mellom styringssystemene og selskapets ledelse. I den nye standarden er det også et enda sterkere fokus på virksomhetsprosesser og ikke minst det som ligger av muligheter og risikoer i disse.Kiwa Norsk akkreditering MSYS 004

– I iTet har vi i mange år hatt en prosessuell tilnærming. noe som har gjort det lettere å adoptere de nye standardene. Ja, så liker vi å ha orden i eget hus, sier Stian Sørensen som er HR- og kvalitetsleder i iTet.

ISO-sertifiseringer er en samling internasjonale standarder som sikrer at ting gjøres på samme måte over hele verden. Når nye standarder innføres slik som disse to, så må virksomheten enten ta steget opp til ny standard, eller velge å frasi seg sertifikatet.

-Vi har alltid jobbet svært bevisst med miljø, og det å ha høyest mulig kvalitet på det vi driver med. iTet har hatt sertifisering på miljø siden 2008, og på kvalitet siden 2011. For oss er dette viktig for å sikre kvalitet, og samtidig få et anerkjent stempel på den jobben vi gjør. Det er ikke mange andre som har disse nye sertifiseringene ennå, så vi er tidlig ute. Det har vi egentlig alltid vært, sier HR- og kvalitetsleder Stian Sørensen.

En viktig øvelse

En sertifisering er en omfattende prosess med intervjurunder med ansatte, systemsjekker, avvikskontroll og oppfølging av prosesser. En viktig øvelse for iTet.

-Disse prosessene og sertifiseringene viser at vi gjør ting riktig, at vi har bygd stein på stein, og viser overfor kundene våre at vi tenker kvalitet og miljø gjennomgående, sier Sørensen. For oss er det viktig at vi får den årlig revisjonen som en slik sertifisering innebærer. Det gjør oss bedre rustet når kunder og leverandører gjennomfører sine revisjoner av iTet.

Ønsker du å vite mer om iTets sertifiseringer så kan du kontakte Stian Sørensen på stian.sorensen@itet.no.

Få en GRATIS gjennomgang av dine IT-løsninger!

Vi gir deg forslag på hvordan du kan flytte dine data til en skyløsning som er smartere og enklere enn dagens tradisjonelle IT-løsninger.

Kontakt oss på 40000500 eller fyll ut skjema under for en uforpliktende samtale. Les mer om hvordan din data blir håndtert under våre personvernvilkår.

Relatert innhold