Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.


iTet Bygg og Anlegg – Frokostseminar: Har dere en visjon om null feil i prosjektene?

30. august 2017

iTet og Microsoft Norge inviterer til frokostseminar 13. september kl 09-12 på Lysaker.

Meld deg på her!

Null feil og full kontroll krever et godt styringssystem. På frokostseminaret vårt hos Microsoft vil Petter Sponberg, tidligere IT utviklingsleder i BundeBygg, fortelle historien om hvordan BundeBygg i løpet av første driftsår sparte flere millioner på å innføre iTet Bygg og Anlegg – et CRM-system basert på Microsoft Dynamics 365.

iTet Bygg og Anlegg dekker prosjektene helt fra oppstartsfasen, gjennom produksjon og garantitid med reklamasjoner og service. Det at eksisterende data gjenbrukes i flere sammenhenger gir deg ny innsikt, og ikke minst ny verdi på dine data. Eksempler her er viten om hvem som har arbeidet på ulike prosjekter og at løsningen gjør det enkelt å fremlegge dokumentert sikkerhetsopplæring til offentlige myndigheter.Mange benytter seg i dag av ineffektive Excel-baserte systemer. Denne praksisen mener vi bør avvikles, da det sjelden er bra for en bedrift å bruke systemer som i for stor grad er personavhengige. iTet Bygg og Anlegg gir deg korrekt informasjon og høyere servicenivå.iTet Bygg og Anlegg sørger for at din virksomhet har kontroll på informasjonsflyten i prosjekter slik at riktig informasjon finner frem til riktig brukergruppe. iTet Bygg og Anlegg gir deg:

  • Økt kvalitet med riktig bemanning. Med få tastetrykk får du oversikt over kurs, dokumentert sikkerhetsopplæring og sertifiseringer for hver enkelt ansatt.
  • Enklere bemanning av prosjektene med riktig kompetanse i de ulike fasene av prosjektet. Du sparer mye tid i ressursplanleggingen fordi du får god oversikt over ledige ressurser til enhver tid.
  • Ansattes CVer automatisk generert av systemet.
  • Full kontroll på garantioppdrag.
  • Full kontroll på serviceoppdrag og reklamasjoner, og hva slags lovverk du skal forholde deg til ved reklamasjon.
  • Full oversikt over beboere, og hvem som er eiere.

Endelig agenda vil tilsendes påmeldte i god tid før seminaretSted: Hos Microsoft Norge, Lysaker Torg 45 – 1366 LysakerDato: 13. september kl 09:00-12:00 (registrering fra kl 08:00)

Meld deg på her!

Få en GRATIS gjennomgang av dine IT-løsninger!

Vi gir deg forslag på hvordan du kan flytte dine data til en skyløsning som er smartere og enklere enn dagens tradisjonelle IT-løsninger.

Kontakt oss på 40000500 eller fyll ut skjema under for en uforpliktende samtale. Les mer om hvordan din data blir håndtert under våre personvernvilkår.

Relatert innhold