Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.


iPrøve gjør hverdagen enklere for lærere og elever!

2. July 2019

Nå er det enklere enn noen gang å få kontroll over elevenes nettbruk under prøver. Som lærer kan du enkelt planlegge klassens tilganger på nett fremover i tid. Dette gjør du direkte i eFeide-portalen.

 

“Etter at iTet lot meg teste iPrøve har det blitt enda enklere å ha kontroll på nettilgangen til elevene. Prøver hvor elevene kan bruke utvalgte hjelpemidler, velger jeg helt enkelt at de skal ha disse tilgjengelig. Resten sperrer jeg tilgangen til. Noen ganger kan det være de ikke får bruke noen hjelpemidler, det kan jeg enkelt også velge. På forhånd legger jeg inn dato, tid og klasse eller elever tilgangen skal gjelde for – og det er det hele! Etter det definerte tidsrommet prøven er satt opp til, får de automatisk tilbake sin normale nettilgang. Alt dette kan jeg gjøre helt uten å involvere IT-avdelingen, og klasselistene er alltid oppdatert via Feide. Det jeg liker best av alt er at jeg på egenhånd kan forhåndsinnstille opplysningene, så ordner datasystemene alt annet automatisk.”  – Lærer etter å ha testet systemet

 

Løsningen forutsetter:

• Identum eFeide
• Identum eTid (ca. 4500kr/år pr. kommune)
• iSikkerhet
• Lokalt AD / Påloggingsserver
• Klienter innmeldt i lokalt AD

 

Estimert prisplan: § iSikkerhet

iPrøve: 15.000,- kr etablering, 499,- kr/mnd pr skole

 

Les mer om iSikkerhet her.

Få en gjennomgang av dine IT-løsninger!

Vi gir deg forslag på hvordan du kan flytte dine data til en skyløsning som er smartere og enklere enn dagens tradisjonelle IT-løsninger.

Kontakt oss på 40000400 eller fyll ut skjema under for en uforpliktende samtale. Les mer om hvordan din data blir håndtert under våre personvernvilkår.

Relatert innhold