Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.


Bli med på vårt kundearrangement 7. desember i Mo i Rana for økt kunnskap om nytt personvern 2018 (GDPR), informasjonssikkerhet, effekten av digitalisering og automasjon i møte med industri 4.0.

23. november 2017

iTet inviterer til gratis seminar om personvern, informasjonssikkerhet og Industri 4.0 på Scandic Meyergården, Mo i Rana torsdag 7. desember fra 08.30 – 15.00.

Se program for dagen her

I tillegg til selve seminaret har vi satt av fredag 8. desember til 1:1 møter der NTSECURITY, Triple-S, Crayon, iTet og Bjørn Immonen kan diskutere ideer, workshop, mm. Book dette med soj@itet.no mobil 90776212.

Meld deg på her – få plasser igjen!

Endelig agenda vil tilsendes påmeldte i god tid før seminaret.

Få en GRATIS gjennomgang av dine IT-løsninger!

Vi gir deg forslag på hvordan du kan flytte dine data til en skyløsning som er smartere og enklere enn dagens tradisjonelle IT-løsninger.

Kontakt oss på 40000500 eller fyll ut skjema under for en uforpliktende samtale. Les mer om hvordan din data blir håndtert under våre personvernvilkår.

Relatert innhold