Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.


Spørsmål og svar om iSikkerhet

8. January 2019

Hva koster iSikkerhet?

iSikkerhet koster kr 599,- pr. mnd. og iSikkerhet PRO koster kr 799,- pr. mnd. Etableringskostnaden er kr 9.990,-.

 

Hvorfor skal jeg velge iSikkerhet fremfor en vanlig brannmur?

iSikkerhet er neste generasjon brannmurer og gir deg et helt annet nivå av sikkerhet. I tillegg er sikkerheten overvåket 24/7 og det sendes ut en månedlige sikkerhetsrapport til bedriften.

 

På hvilken måte er iSikkerhet et nytt nivå med sikkerhet?

En vanlig brannmur (for eksempel Cisco ASA) er en ren pakkefiltrerer. Brannmuren gir deg ikke beskjed hvis noen forsøker å hacke seg inn på systemet, den stopper ikke Malware og den har ingen form for inspeksjon av innholdet i pakkene som går over brannmuren. iSikkerhet gir deg full applikasjonskontroll. Løsningen oppdateres hvert døgn og eventuelle nye Malware mønstre som oppdages vil implementeres i løsningen fortløpende.

 

Hva er prosessen etter vi har kjøpt iSikkerhet?

iSikkerhet leveres til deg ca 14 dager etter signert kontrakt. Du vil da kontaktes av iSikkerhetsteamet vårt, som gir deg et koplingsskjema, og spør om du ønsker tilpasninger (som oppsett av VPN mm). Når utstyret er oppe og kjører tar iSikkerhetsteamet seg av overvåking og rapportering.

 

Vil jeg bli informert om noen prøver å hacke systemene våre?

iSikkerhet innholder både IDS, løsning for å oppdage hacking og IPS, som hindrer at hackere kommer gjennom. Kundene som opplever dette kontaktes direkte av iSikkerhetsteamet.

 

Er det noen skjulte gebyrer i tillegg til oppstart- og månedprisen?

Det er ingen skjulte gebyrer. På PRO versjonen vil du måtte betale for datatrafikken dersom din internettlinje går ned.

 

Hva må jeg gjøre om noen prøver å skade vår data?

Du vil kontaktes av iSikkerhetsteamet, og du kan når som helst sende en mail eller ringe vårt iSikkerhetsteam. De kan kontaktes via mail isikkerhet@itet.no eller telefonnummer 40000911.

 

Hvordan vet jeg at alt er i orden?

Systemet overvåkes 24/7 og du får en rapport ved hendelser. I tillegg vil du den første dagen i hver måned få en utvidet rapport over trafikken.

 

Hva skjer om dataene til bedriften blir angrepet?

iSikkerhetsteamet til iTet tar grep og blokker angriperen ut fra tilgangen. I tillegg vil Talos, som er Europas største sikkerhetsteam, bli kontaktet. De har direkte tilgang til iSikkerhet.

 

Hva er forskjellen på iSikkerhet og iSikkerhet Pro?

iSikkerhet PRO har en «thruhput» på 450 mb/s, og som standard er denne satt til 250 mb/s. PRO løsningen inneholder en automatisk backupfunksjon for din internettilknytning og kjører all trafikk over på mobildata dersom din internettlinje er nede. Ved feil vil nytt utstyr sendes ut neste arbeidsdag.

 

 

Få en gjennomgang av dine IT-løsninger!

Vi gir deg forslag på hvordan du kan flytte dine data til en skyløsning som er smartere og enklere enn dagens tradisjonelle IT-løsninger.

Kontakt oss på 40000400 eller fyll ut skjema under for en uforpliktende samtale. Les mer om hvordan din data blir håndtert under våre personvernvilkår.

Relatert innhold