Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.


3 Enkle tiltak for å beskytte dataene i bedriften din

3. April 2019

Office 365 Advanced Threat Protection

ATP (Advanced Threat Protection) beskytter postboksene til de ansatte i bedriften mot avanserte trusler, supplerer sikkerhetsfunksjonene i Exchange Online Protection og gir deg bedre beskyttelse mot helt nye trusler. Tjenesten analyserer data og avdekker trusler i mottatt e-post, som skadelig programvare og forsøk på inntrengning i sensitiv data. ATP beskytter mot usikre vedlegg, skadelige koblinger og gir deg detaljert rapportering og meldingssporing.

ATP kan tilbys til Exchange Online for bare 16,20 kr per bruker i måneden.

 

Tofaktorautentisering

Sett opp en tofaktorautentisering for en tryggere innlogging på din Microsoft-konto. Det betyr at du får en autentisering eller pålogging med mer enn en faktor. I tillegg til brukernavn og passord, kreves det en tilleggsfaktor for å godkjenne påloggingsforsøket. I dag bruker du en slik type pålogging på blant annet nettbanken og skatteetaten sine sider (BankID, MinID, Buypass).

 

Spamfilter

Få satt opp et spamfilter som holder innboksen din fri for e-post spam. Når du mottar en ny e-post vil den automatisk testes i spamfilteret. Hvis en e-post er spam vil den flyttes til din spam mappe.

 

Ta kontakt med oss i dag, så hjelper vi deg å sette opp tjenestene!

 

Trenger du en tjeneste som sikrer dataene i bedriften enda bedre?

Har du lest om vår revolusjonerende sikkerhetsløsning iSikkerhet? En stor prosent av dagens sikkerhetsløsninger består av tradisjonelle brannvegger. Disse har begrenset funksjonalitet og har ikke tilstrekkelig teknologi for å beskytte mot dagens trusler.

Med en iSikkerhet løsning fra iTet, er du ekstra godt beskyttet mot angrep som CryptoLocker og WannaCry. Løsningen vil alltid være oppdatert for å på best mulig måte beskytte din bedrift mot angrep og skadevare. Løsningen leveres som en tjeneste.

Trykk her for å komme i sikkerhet.

 

 

Få en gjennomgang av dine IT-løsninger!

Vi gir deg forslag på hvordan du kan flytte dine data til en skyløsning som er smartere og enklere enn dagens tradisjonelle IT-løsninger.

Kontakt oss på 40000400 eller fyll ut skjema under for en uforpliktende samtale. Les mer om hvordan din data blir håndtert under våre personvernvilkår.

Relatert innhold