Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.


Da Hepro skulle rigge for videre vekst, falt valget på iTet

29. november 2017

Vekstbedriften Hepro hadde behov for en enkel og forutsigbar IT-hverdag. Sammen med iTet er de nå rustet for framtiden.

Hepro produserer og selger hjelpemidler som skal hjelpe brukerne med å klare seg selv, og bo lengre hjemme. Brukerne skal oppleve mestring, trygghet og selvstendighet med løsninger og produkter fra Hepro. Bedriften bestemte seg for noen år siden for å satse i nye markeder, og tiden var overmoden for nye IT-løsninger.

– Det var viktig for oss å bygge en IT-plattform som skalerer i forhold til vekst og flere ansatte, lokalisert i hele landet, men med hovedkontor på Rognan. De siste to årene har vi gått fra 32 til 45 ansatte, og vi satser for fullt i land som Tyskland, Frankrike, Sveits, BeNeLux, Canada, Storbritannia, Sverige, Danmark og Finland, sier administrerende direktør Kurt Kristoffersen.

Forutsigbarhet

iTet leverer en totalløsning for Hepro. I tillegg til driftstjenester, innebærer denne Blant annet Office 365, Skype for Business og Sharepoint. iTet sørger også for at klientene (PCer) forvaltes i et regime, og leverer også mobiltelefontjenestene gjennom Telia.

– Det viktigste for oss, og det som til slutt gjorde at vi endte opp med iTet, var at vi fikk en avtale med pris pr. bruker inkludert support. Vi er opptatt av forutsigbarhet på IT-kostnadene, og med denne avtalen har vi nettopp det, sier Kristoffersen.

Rigget for videre vekst

Med forutsigbarhet på kostnadssiden, og en IT-plattform rigget for videre vekst, er Hepro i dag der de ønsker å være.

– Bakgrunnen for at vi gikk til iTet var at vi bestemte oss for at vi ikke ville ha servere internt. Vi ønsker ikke å bruke tid på å diskutere ting som lagring og servere som går ut på dato. Vi ønsket å få dette levert som tjeneste med en månedspris pr. bruker. Det er også en stor fordel at vi kan kjøpe alt vi trenger av telefoni og IT fra én part, sier Kristoffersen.

Få en gjennomgang av dine IT-løsninger!

Vi gir deg forslag på hvordan du kan flytte dine data til en skyløsning som er smartere og enklere enn dagens tradisjonelle IT-løsninger.

Kontakt oss på 40000400 eller fyll ut skjema under for en uforpliktende samtale. Les mer om hvordan din data blir håndtert under våre personvernvilkår.

Relatert innhold