Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.


Nergård

Effektiviserte hele organisasjonen

20. June 2016

Nergård AS hadde behov for å samle alle underavdelingene sine på en felles IT-plattform. Det har gitt gode resultater.

Nergårds utfordring var at de er en bedrift med mange lokasjoner spredt langs kysten, og at det ble gjort mange oppkjøp hvor de nye bedriftene ikke var faset inn i IT-infrastrukturen. Dette gjorde det vanskelig å få ut vital informasjon som økonomirapporter og omsetning i organisasjonen.
— Dette måtte vi få orden på, og vi ønsket oss en løsning hvor alle var på samme plattform, som ble driftet eksternt. For oss som konsern er det å slippe å investere i serverpark og masse utstyr selv en god investering, sier konserncontroller i Nergård AS, Geir Nilsen.

Felles portal
iTet hjalp Nergård med å få på plass smarte, felles og moderne systemer. De valgte en delt løsning med kombinert sentralisert og desentralisert drift. Alle brukerne logger nå på via en felles portal, også mobile brukere. All lagring foregår i iTets datasentral og iTet drifter alle applikasjonene. Det er opprettet superbrukere internt i Nergård som rapporterer problemer som ikke kan løses lokalt, videre til iTets kundesenter. Nergård har fått all sin virksomhet over på en moderne plattform som gir full oversikt over hele organisasjonen.

Egen kontaktperson
— Teknisk fungerer dette svært godt, og vi opplever lite IT-trøbbel. Og skulle det dukke opp noe, blir det raskt tatt hånd om. Vi har også en egen kontaktperson i iTet som kjenner konsernet vårt inn og ut. Han sitter på kontoret hos oss iblant, og blir på mange måter vår IT-avdeling. Alle ute på anleggene våre kjenner ham også godt, og terskelen for å ta kontakt er lav, sier Nilsen.

______________________________

Nergård AS er et av Norges største fiskeriselskaper, etablert i 1947. Selskapet har både fiskebåter og landproduksjon. Nergård har kontinuerlig fokus på lønnsomhet og utvikling, slik at de også i framtiden kan være en ledende aktør innen nordnorsk fiskerinæring. Hovedkontoret ligger i Tromsø Nergård har rundt 450 ansatte og omsatte i 2015 for 2,4 milliarder kroner.

______________________________

Få en gjennomgang av dine IT-løsninger!

Vi gir deg forslag på hvordan du kan flytte dine data til en skyløsning som er smartere og enklere enn dagens tradisjonelle IT-løsninger.

Kontakt oss på 40000400 eller fyll ut skjema under for en uforpliktende samtale. Les mer om hvordan din data blir håndtert under våre personvernvilkår.

Relatert innhold