Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.


Bundebygg

BundeBygg sikter mot null feil i 2020

22. juli 2017

BundeBygg AS er blant de største aktørene innen entreprenørvirksomhet, prosjektutvikling, eiendomsutvikling og eiendomsdrift i Oslo og Akershus. I tillegg tilbyr de energieffektivisering og miljørådgivning. Det siste halvåret kan selskapet dokumentere en imponerende reduksjon i tid brukt på vernerunder og befaringer.

All prosjektdata hentes inn slik at feil blir oppdaget tidligere, og bemanningen på ettermarked har blitt redusert med ett dagsverk grunnet færre feil. Nå sikter BundeBygg seg inn mot null feil i 2020.

– For litt over et år siden anskaffet vi prosjektportalen myProjects på SharePoint plattformen vår, forteller Petter Sponberg på vegne av BundeBygg. I myProjects er prosjektmetodikk og støtteprosessene til BundeBygg implementert og gjort enkelt tilgjengelig for prosjektdeltakerne. Dette sikrer rask, standardisert prosjektoppstart og effektiv gjennomføring. Her har Metier bistått BundeBygg med utvikling og implementering av prosjektmetodikk basert på beste praksis i BAE-næringen. Vi skal levere gode prosjekter hver gang, og myProjects er en viktig del av denne strategien, fortsetter Sponberg.

VI MANGLET I TILLEGG et godt verktøy for avvikshåndtering som kunne integreres med myProjects, valget falt på Viscenario. Vi så raskt at vi samlet inn mye smådata, som vi kunne ha nytte av å gjenbruke. Løsningen ble å implementere Microsoft Dynamics CRM for å integrere data fra ere ulike verktøy, forteller Sponberg. Totalløsningen med Viscenario og myProjects har til hensikt å bli prosjektleders arbeids ate gjennom prosjektets livssyklus. Dokumenter og tegninger oppstår, sendes på høring, revideres, sendes på nye godkjenningsrunder, mens de hele tiden er tilgjengelig på mobile enheter og web. Når oppgaven er utført oppdateres status i Viscenario og overføres til prosjektrommet i my- Projects. Dette sikrer at prosjektleder og andre til enhver tid har tilgang til informasjon og status i prosjektene som gjennomføres i BundeBygg.

I SAMARBEID MED ITET, har BundeBygg jobbet målrettet mot virksomhetens overordnede målsettinger i nyttelse av moderne teknologi. Ved hjelp av Microsoft Dynamics CRM og en forretningsorientert rådgiver har det åpnet seg mange nye muligheter underveis i prosjektet som er med på å underbygge de overordnede målsetningene. Informasjon, stort og smått, fra flere ulike systemer settes sammen og fremstilles på en måte som gir grunnlag for mange gode beslutninger og tiltak som vil kunne gi betydelige resultatforbedringer i en konkurranseutsatt bransje. Det har gjennom hele prosessen vært et fokus på å benytte informasjon man allerede har og å arbeide på en måte som gir mer igjen for arbeidet som gjøres.

DYNAMICS CRM ER ET verktøy som blir benyttet stadig mer og omfatter i dag saksbehandlingsmodul, ressursplanleg- ger, kompetanseoversikt, kurs og serti- seringer med mer, forteller Sponberg.

– Nå har vi et komplett kvalitets- og styringssystem som dekker ere ulike behov i organisasjonen, fra håndverkere ute på byggeplassen, via prosjektledelsen til ledelsen i selskapet. For oss har iTet vært en viktig samarbeidspartner som bidrar med mye magi i løsningene sine, og vi vil på det varmeste anbefale iTet også til andre, sier Rune Tunhøvd som er Kvalitet/HMS sjef i Bundebygg.

Få en gjennomgang av dine IT-løsninger!

Vi gir deg forslag på hvordan du kan flytte dine data til en skyløsning som er smartere og enklere enn dagens tradisjonelle IT-løsninger.

Kontakt oss på 40000400 eller fyll ut skjema under for en uforpliktende samtale. Les mer om hvordan din data blir håndtert under våre personvernvilkår.

Relatert innhold