Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.


Gode verktøy i Office 365

22. March 2019

Teams

Teams er et veldig godt samarbeidsverktøy. Plattformen er en komplett løsning for chat og nettmøter, og gjør det enkelt å samarbeide med integrerte Office 365-apper, som for eksempel Word, Excel og Power Point. I Teams har en mulighet til å opprette ulike kanaler, som kan brukes til kunnskapdeling for ulike avdelinger i bedriften. Plattformen brukes gjerne til å sende en rask beskjed til en kollega eller ha kortere samtaler om et emne. I chatfunksjonen kan en også sende Gifs, bilder, smileys osv.

Plattformen gir mer fleksibilitet i arbeidshverdagen, da en ikke trenger å være i samme rom for å samhandle. En felles plattform er viktig, her kan de ansatte spille hverandre god.

 

Yammer

Yammer er et sosialt nettverk for organisasjoner, og er bygd på åpen kommunikasjon. Plattformen kan brukes til å engasjere kolleger på tvers av organisasjonen, ved å dele ideer, fremgangsmåter og hva som skjer i arbeidshverdagen på en rask og effektiv måte. Applikasjonen samler ideer og tilbakemeldinger fra hele nettverket i organisasjonen. Yammer er bygd opp slik at du kan beskytte nettverkets data.

 

Stream

Stream er en intelligent videotjeneste i Office 365. Applikasjonen kan brukes for å tilføre ny kunnskap og informasjon til de ansatte gjennom film. Alle filmer i bedriften lagres her og kan hentes opp fra hvor som helst, på hvilken som helst enhet.  Dette er en kjempefin plattform for opplæring eller kursing av nye produkter og arbeidsoppgaver, hvor alle kan bidra med informasjondeling.

En kan legge inn tale til teksten i videoer og automatisk teksting for hørselshemmede.

 

Flow

Lag deg automatisert flyt mellom dine favorittapper og tjenester med Flow. Du kan legge inn oppgaver du gjennomfører ofte om til flyter med flere trinn, uten å måtte gå inn i alle applikasjonene. Gjør mer arbeid på kortere tid.

Med denne applikasjonen kan du legge inn flyter mellom skjemaer og informasjon. Informasjonen du legger inn i første trinn vil sendes videre til de neste skjemaene slik at du slipper å fylle inn samme informasjon flere ganger.

Power BI

Power BI er en samling av programvaretjenester, apper og koblinger, som kan samle bedriften sin data til en innsikt. Verktøyet gjør dataene dine mer visuelt beundringsverdig og sammenfattende, og vil være med på å forenkle arbeidshverdagen. Dette Microsoft produktet kan benyttes på alle enheter, så lenge du er koblet til Internett. Power BI vil også gi deg tilgang til å dele filene med de du ønsker.

 

Delve

Delve er en personlig side som viser det som kan være interessant for deg av dokumenter, filmer, presentasjoner, osv. innad i selskapet. Siden er tilpasset din Office 365-profil, slik at du kan oppdage og organisere informasjonen som du finner mest interessant. Du finner dokumenter og filer du har laget, kolleger har laget eller som du jobber på akkurat nå. Kollegaer kan kommentere og hjelpe deg med dine dokumenter, slik at kvaliteten toppes med kunnskap fra flere hold.

Klikk på et navn eller bilde hvor som helst i Delve for å se dokumentene kollegene dine arbeider på eller for å lære mer om dem. Du kan søke etter personer, dokumenter eller tavler, og finner du et dokument du er interessert i kan du lagre det som en favoritt.

 

Få en gjennomgang av dine IT-løsninger!

Vi gir deg forslag på hvordan du kan flytte dine data til en skyløsning som er smartere og enklere enn dagens tradisjonelle IT-løsninger.

Kontakt oss på 40000400 eller fyll ut skjema under for en uforpliktende samtale. Les mer om hvordan din data blir håndtert under våre personvernvilkår.

Relatert innhold