Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.


5 grunner til å velge Power BI

4. January 2019

Hvorfor skal du velge Power BI?

  1. Enkelt visualisert data og informasjon.
  2. Det er et intuitivt verktøy å bruke.
  3. Det er enkelt å ta beslutninger basert på live data.
  4. Integrasjon mot flere ulike systemer.
  5. Dataene er skalerbare.

 

Power BI er en samling av programvaretjenester, apper og koblinger, som kan samle bedriften sin data til en innsikt. Verktøyet gjør dataene dine mer visuelt beundringsverdig og sammenfattende, og vil være med på å forenkle arbeidshverdagen. Dette Microsoft produktet kan benyttes på alle enheter, så lenge du er koblet til Internett. Power BI vil også gi deg tilgang til å dele filene med de du ønsker.

Vi har styrket vår kompetanse på Power BI og hjelper gjerne deg og din bedrift til å sette opp et passende system for deres arbeid.

Legg inn opplysningene dine i skjemaet under, så vil vi kontakte deg for en prat om programvaren.

 

 

Få en gjennomgang av dine IT-løsninger!

Vi gir deg forslag på hvordan du kan flytte dine data til en skyløsning som er smartere og enklere enn dagens tradisjonelle IT-løsninger.

Kontakt oss på 40000400 eller fyll ut skjema under for en uforpliktende samtale. Les mer om hvordan din data blir håndtert under våre personvernvilkår.

Relatert innhold