Med denne løsningen gjør du data i skolen enkelt, sikkert, smart og effektivt

Slik gjør du data i skolen enkelt, sikkert, smart og effektivt


Digitale verktøy er for lengst introdusert som det fortrukne læremiddelet i skolen, ved siden av det tradisjonelle penn og papir. I dag hviler ansvaret for å sørge for at alle elevene får det de trenger av programvare og tjenester, på lærere eller IKT-ledere. Men slik trenger det ikke være.

I dag løper lærere og IKT-ledere rundt med USB-pinner for å holde orden på maskiner og programvare. Det kan ta lang tid å klargjøre alle maskinene for bruk, når en hel skoleklasse skal jobbe samtidig. iTets helautomatiserte skytjeneste betyr slutten på dette. Med denne tjenesten trenger man bare pakke maskinen ut av esken og logge på, så vil all programvare automatisk lastes inn, og maskinen vil være klar til bruk. Og hver gang en elev logger seg på, vil alt han eller hun trenger være tilgjengelig med én gang. Helt uten at skolen trenger å bruke ressurser på dette.

Tjenesten vil frigjøre ressurser i skolen som i dag brukes til klientforvaltning, samtidig som man får elevene i gang med å bruke moderne IT-verktøy.

Denne løsningen betyr slutten på det forvaltningsregimet man har hatt tidligere. Nå vil klientforvaltningen foregå i skyen, og samtidig vil samspillet med Office 365, og andre skytjenester i Microsoft-universet, bli tilgjengelig.

 

Smart, enkelt, effektivt og trygt.

Last ned produktark.

Ta gjerne kontakt med Tor Sommernes, prosjektleder
tor.sommernes@itet.no
905 49 988

Lagre