Slik installerer du Officepakken fra Office 365

Her finner du en steg for steg beskrivelse for å installere officepakken fra Office 365

1. Logg deg på med jobbkontoen på http://portal.office.com/OLS/MySoftware.aspx

Hvis Office ikke er oppført, omfatter planen din sannsynligvis ikke Office-programmer. Hvis du vet at planen omfatter Office, kan det hende at du ikke har fått tilordnet en lisens. Se Hvilket Office 365-produkt eller hvilken lisens har jeg?. Hvis Office ikke er oppført, kan du be Office 365-administratoren om å tilordne en lisens til deg.

2. Gå til Office-versjonen du vil installere på Office-siden.

o365-1

VIKTIG: Prosessen som installerer Office 2016, avinstallerer også alle Office 2013-produkter. Se Stopp, du bør vente med å installere Office 2016  eller Hvordan installerer jeg Office 2013 på nytt etter en oppgradering til Office 2016.

3. Velg et språk, og godta standardvalget for å installere 32-biters, eller velg Avansert, og deretter 64-biters fra rullegardinlisten. Hvis du er usikker på hvilken versjon du skal installere, kan du se Velge 64-biters eller 32-biters versjon av Office 2016»

o365-2

o365-3

4. Velg Installer.

5. Avhengig av hvilken nettleser du bruker, går du til hurtigmenyen for installasjon som vises, og klikker Kjør (i Internet Explorer) / Konfigurer (i Chrome) / eller Lagre fil (i Firefox).

o365-4

6. Installasjonen starter.

o365-5

7. Installasjonen av Office 2016 er ferdig når du ser meldingen, «Alt er klart
Office er nå installert, og en animasjon spilles av for å vise deg hvor du finner Office-programmer på datamaskinen. Følg instruksjonene i vinduet, for eksempel Klikk Start> Alle apper, for å se hvor appene er, og velg Lukk.

o365-6

8. Begynne å bruke et Office-program ved å åpne en app, for eksempel Word eller Excel. I de fleste tilfeller aktiveres Office når du starter et program og når du godtar lisensvilkårene ved å klikke Godta.

o365-7