Frys av applikasjon i Citrix

Dersom applikasjoner i Citrix fryser, er trege eller henger seg helt opp – så kan det være greit å vite hvordan man kan «kaste seg ut» av Citrix.

Begynn med å finne fram ikonet som representerer den lokale klienten «Citrix Receiver»

Den finnes nederst i høyre hjørne sammen med de andre applikasjonene som kjører i bakgrunnen. Ofte må man utvide pilen i enden av rekka først.
Citrixhjelp

Høyre-klikk på følgende ikon:
Citrixhjelp

Velg så «Connection Center»

Citrix Connection center

Følgende vindu vil komme opp. Velg det gule ikonet som representerer serveren du er pålogget og velg «Log Off» knappen direkte til høyre
Citrixhjelp

Det vil kanskje komme opp ett vindu som viser at serveren logger av din brukerkonto.
Citrixhjelp

Vent deretter ett par minutter før du starter applikasjonen igjen.