Fjernstyring av Windows

Last ned TeamViewer for Windows

For å la oss fjernstyre din Windows-maskin gjør du følgende

• Gå på internett slik du vanligvis gjør.

911.itet.no

• Slett alt det som står i adressefeltet på din nettleser (f.eks. https://google.no/)
  • Skriv deretter inn følgende adresse: 911.itet.no

911.itet.no

• Dersom du bruker en Windows PC – så trykker du på den hvite lenken til venstre som heter: «Last ned Teamviewer»
  • Litt avhengig av hvilken nettleser som benyttes vil filen lastes ned og må startes. Trykk på «Kjør», «Åpne» eller bare trykk på selve filen som blir lastet ned.
  • Dersom du benytter Google Chrome som nettleser trykker du på pila og deretter på «Åpne.»

Last ned i Google Chrome

• Ett vindu vil kanskje spørre om appen får gjøre endringer på din enhet. For at fjernstyringen skal fungere må man velge «Ja» på dette spørsmålet.
  • La dette vinduet stå oppe under fjernstyringen og gi «Din ID» og passordet under til konsulenten som skal hjelpe deg. Så vil konsulenten koble seg opp og midlertidig overta din maskin.

TeamViewer

• Konsulenten skal avbryte sin sesjon når dere av avtalt at dere er ferdig. Evt. Kan duo når som helst trykke på «Avbryt» selv.