Fjernstyring av Mac

Last ned TeamViewer

For å la oss fjernstyre din Mac gjør du følgende

• Gå på internett slik du vanligvis gjør.

911.itet.no

• Slett alt det som står i adressefeltet på din nettleser (f.eks. https://google.no/)
  • Skriv deretter inn følgende adresse: 911.itet.no

911.itet.no

• Slik skal nettsiden se ut. Scroll deg lenger ned på siden til du finner «Fjernstyring.»

911.itet.no

• Slik skal siden se ut. Trykk så på den blå linken som heter «Last ned Teamviewer for Apple.»

TeamViewer nedlasting

• Deretter vil filen «TeamviewerQS.dmg» legge seg i mappen «Nedlastinger» trykk på filen for å åpne den. Vinduet som er vist under vil da sprette opp. Dobbelklikk på det blå ikonet «TeamViewer QuickSupport.»

TeamViewer

• Dersom du får følgende melding så trykk «Open» eller «Åpne» dersom du har norsk språk som befinner seg nederst til høyre i vinduet.

• La dette vinduet stå oppe under fjernstyringen og gi «Din ID» og passordet under til konsulenten som skal hjelpe deg. Så vil konsulenten koble seg opp og midlertidig overta din maskin.
  • Konsulenten skal avbryte sin sesjon når dere av avtalt at dere er ferdig. Eventuelt kan du når som helst trykke på «Avbryt» eller «Quit» selv.

TeamViewer klart til bruk