Er du vår neste løsningsutvikler

Vi opplever økt etterspørsel etter tjenester fra vår Microsoft portefølje og søker etter utvikler som har lyst til å arbeide tett med kunder på Microsoft-plattformen.

iTet er et nasjonalt IT selskap med nordnorske røtter, som hver dag jobber for at våre kunder skal utnytte IT på en smart måte. Slik utvikler vi våre kunder til å nå sine mål. Dette har vi gjort i over femti år med blikket festet mot fremtidsrettede løsninger. Vår viktigste ressurs er medarbeiderne og den kompetanse hver og en har. Denne forsøker vi å utnytte etter beste evne for å bistå kundene. Våre forretningsområder er innen IT services, forretningsløsninger, plattform/klient, infrastruktur og kommunikasjon, med kunder fra både private og offentlige virksomheter

Vi opplever økt etterspørsel etter tjenester fra vår Microsoft portefølje og søker etter utvikler som har lyst til å arbeide tett med kunder på Microsoft-plattformen.

iTets team innen forretningsløsninger arbeider med  utvikling av apper og tilpasning av standardløsninger som Microsoft SharePoint og Microsoft Dynamics CRM. Med dette søker vi å gi kundene våre maksimal verdi gjennom effektivisering, kostnadsbesparelser eller tidsbesparelser –  eller rett og slett bare å hjelpe kundene våre til å tjene mer penger.  Vi er ute etter Konsulenter med stor «K» – hvor vi forventer at du har evne til å lytte til kunden og forstå deres utfordringer, utnytte teknologen for å utvikle løsningen og delta i realisering.

Din kompetanse

Vi har erfart at for å bli skikkelig dyktige innen et område, må vi gjøre noen valg. Derfor har vi har valgt bort noen teknologier og metoder til fordel for å kunne levere gode løsninger med Microsoft-plattformen. Det høster vi godt av og opplever høy kundetilfredshet på våre leveranser.

Hvis du kjenner deg igjen i stikkordene under så er du av det slaget vi i teamet for forretningsutvikling ønsker å komme i kontakt med.

– Forretningsutvikling
– Virksomhetsmodellering
– Smidig prosjektmetodikk
– JavaScript/TypeScript, HTML, CSS, C#, ASP.NET, .NET
– Microsoft: SharePoint, Dynamics CRM, SQL, Identity Manager, Office 365, Azure
– Visual Studio

Du må kunne jobbe selvstendig og ta ansvar for alltid å ha den rette kompetansen til å levere det beste til våre kunder. Selv om fagterminologien er engelsk må du kunne  kommunisere med kundene på flytende norsk.

Arbeidsted
Akkurat nå er det mest praktisk om du holder til i Tromsø, men Bodø kan fungere greit.  Kundene våre er ikke akkurat der vi holder til, så for å treffe dem som har behov for vår hjelp. må du reise en del.

Vi tilbyr deg

I iTet vil du få muligheten til å ta del i iTets visjon om å være et sted å vokse – både personlig og faglig. Du vil ha interessante og utfordrende arbeidsoppgaver under fleksible arbeidstidsordninger. Dette skjer i et sterkt fagmiljø hvor kurs/kompetanseutvikling er viktig del. Som ansatt i iTet vil du ha en rekke fordeler som gode pensjons og forsikringsordninger, støtte til trening og tilrettelegging for trening i arbeidstiden, kurs og utviklingsmuligheter. Vi benytter el-biler i arbeidshverdagen og har du egen miljøvennlig bil får du ekstra kjøregodtgjørelse.

Vi vil gjerne høre fra deg så har du spørsmål rundt stillingen kan du kontakte teamleder Roger Eriksen på telefon +47 909 48 146 eller e-post roger.eriksen@itet.no .

Vil du søke stillingen så send din søknad med CV til talent@itet.no .